<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Feljutásra hajt, otthon ezúttal sem hibázhat

A házigazda a feljutásra hajt, célja eléréséhez nem hibázhat a kiesőjelölttel szemben!
Angol másodosztály
Sheffield Wed. - Blackburn
Kedd, 20:45 óra

A Sheffield jól nyomja, az előkelő 6. helyen áll 52 ponttal. A play offra nagy esélye van a kék-feketéknek, ám ehhez minden egyes egységre szükségük lesz. Odahaza, a Hillsborough Stadionban masszívak és félelmetesek Carlos Carvalhal fiai, mérlegük 10-1-3, a védelem pedig különösen jól zár, gólkülönbségük 21-11. A formája biztató, a Brighton elleni vesztes rangadó után jött egy iksz, majd két siker - ezeken a találkozókon gólt sem kaptak Hunték. A keretben egy támadó még eltiltását tölti, rajta kívül viszont mindenki bevethető.

Az egykor szebb napokat megélt Rovers jelenleg a Championshipben való bennmaradásért küzd. A helyzete közel sem rózsás, a 22., kieső helyen áll 29 egységgel. Vendégként reménytelen a statisztikája, 2-3-9, gólkülönbsége 13-23. A kék-fehérek mellett szól, hogy az FA Kupa 5. fordulójába jutottak, majd a Manchester United vár a gárdára, és az előző két bajnokin nem kapott ki. Owen Coyle menedzser minden alapemberére számíthat, így ott lesz a kezdőben a jó passzban lévő Graham-Gallagher csatárpáros is.

26177. Sheffield Wed. - Blackburn, 1 (1.55) - Tippmix

Szeptember végén az Ewood Parkban is nyerni tudott a Sheffield, és ma is a Wednesdaynek szavazunk bizalmat. A masszív házigazda otthon tartja a pontokat, tippünk így: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!