<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Szép szorzók az Európa-ligából

A keddi és szerdai BL-nyolcaddöntők után csütörtökön már az Európa-ligáé a főszerep, ahonnan két remek szorzóval jelentkezünk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

31084. Rosztov - Sparta Praha, 1 (1.85) - Európa-liga, 19:00

A Rosztov az Ajaxot kiejtve jutott a BL főtáblájára, és az orosz együttes ott sem vallott szégyent. Az Atletico Madrid és a Bayern München mögött, de a PAV-t megelőzve végzett a D-csoport harmadik helyén öt ponttal. Hazai pályán erős, verte a bajorokat is például. De a hazai bajnokságban is otthonában szerzi pontjai többségét, statisztikája 7-2-0. Jelenleg tart a téli szünet, a hetedik helyről várhatja a gárda a folytatást. A Sparta megnyerte a K-csoportot az EL-ben. 12 pontot szerzett, Prágában hibátlan maradt, de idegenben kikapott az Inter és a Southampton vendégeként is. A bajnoki szünet a hét végén ér véget, és a harmadik helyen áll az együttes. Lemaradása nem jelentős, tehát a bajnoki cím is összejöhet a bordóknak. A Rosztov hazai pályán már többször bebizonyította, hogy az európai topcsapatokra is veszélyes lehet. A Sparta Prága nem tartozik ebbe a kategóriába, az oroszok legyőzik a vendégeket, és előnnyel utazhatnak Prágába.

31440. Hapoel Beer Sheva - Besiktas, 1. félidő X (2.00) - Európa-liga, 21:05

A K-csoport 2. helyezettje és a BL-ből érkező Besiktas találkozik egymással csütörtök este. A Besiktasnak az utolsó fordulóig volt esélye továbblépnie a BL egyenes kieséses szakaszába, ám a 6. meccsen kiütéses vereséget szenvedtek el Kijevben (0-6), így végül maradt a 3. hely. Kérdés persze, hogy ezek után milyen motivációval lépnek majd pályára ebben a sorozatban... A török élvonalban vezetik a tabellát, előnyük jelenleg 2 pont, mindkét eddigi vereségüket vendégségben szenvedték el.

A Sheva az izraeli címvédő, és 22 kör után úgy tűnik, remek úton halad a címvédés felé, előnye 5 pont a rivális Maccabi előtt. A csoportkörben hazai pályán 1-1-1 mérleggel zárt, hármat hintett az Internek, ugyanakkor a Southampton-Sparta kettős ellen gólképtelen maradt. Elsődlegesen a stabil védekezésre épít az együttes, ez pedig döntően befolyásolhatja a csütörtöki összecsapást. Defenzív, biztonsági játékot várunk a házigazdától, dupla pénzért simán megéri behúzni a félidei remit.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!