<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 2.15 és 2.25 - fogadjunk!

Merész hazai a holland másodosztályból, aztán irány Madrid, ahol természetesen a Realra fogadunk. A győzelem nem kérdés, mi azt mondjuk, sima lesz...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

38622. NAC Breda - Volendam, 1 (2.25) - holland másodosztály, 20:00

A 8. fogadja a 3. helyen állót a holland másodosztály 27. körében. Nincs jó formában a házigazda, hiszen legutóbbi 5 bajnokijából csupán egyet tudott megnyerni, így szép lassan csúszik lefelé a tabellán. Nem ártana azonban ébresztőt fújni, ugyanis a középmezőny meglehetősen sűrű, és könnyen az osztályozós helyeken kívül találhatja magát a NAC. A 12. helyen álló Helmond is csupán 4 pontra van tőlük, és ha itt nem nyernek, akkor könnyen lehet, hogy már a következő kört is a top9-en kívül várhatják... A bredai problémák oda elsősorban a védelemben keresendők: a 37 kapott gól sok, ehhez képest viszont visszafogott a támadósor által összehozott 42 lőtt találat. Most jön a Volendam, amely ugyan kikapott az előző fordulóban, de 48 pontjával így is stabilan tagja az élbolynak. Bár az 1. helyre nem igazán van esélye, a dobogó reális célnak tűnik. A Volendam dolgát nehezíti majd ezen a meccsen, hogy a védelemből hiányzik majd eltiltás miatt egy meghatározó játékos Kok személyében. Ezt kihasználhatja a NAC, és stabilizálhatja helyét a mezőny első felében.

18607. Real Madrid – Darüssafaka, 1, hendikep – 12.5 pont (2.15) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

Hasonló a helyzet, mint a csütörtöki, CSZKA-Maccabi meccs kapcsán: nem az a kérdés, győz-e a házigazda, hanem az, mennyivel. A Real Madrid a kontinens talán legjobb formában lévő együttese, megnyerte a Spanyol Kupát, és a bajnokságban, illetve az Euroligában is nagyszerűen teljesít. A madridiak 17-5-ös mutatóval állnak az európai porondon, hazai környezetben egyetlen vereségük van, kilenc győzelem mellett. A Darüssafaka a legjobb nyolcba kerülésért küzd, 11-11-es mérleggel áll. Idegenben nem túlságosan acélos (4-7), a legutóbbi négy túrájáról vereséggel tért haza.

Ami a török csapat formáját illeti, a zsinórban elszenvedett öt vereség után jött a Fener (Euroliga) és a Gaziantep (bajnokság) elleni diadal, ám a Galata otthonában kikapott a csapat. Noha tavaly decemberben a Darüssafaka nyert 81-68-ra, ezúttal majdhogynem garantálható a Real-diadal. Mi pedig azt mondjuk, sima lesz: a hazai környezetben hónapok óta veretlen Llullék legalább 13 ponttal diadalmaskodnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!