<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két merész húzás, hatszoros pénz

Franciaországban leltünk rá a pénteki merész húzásokra: jön egy döntetlen, csaknem háromszoros pénzért, valamint egy nem várt gólváltás...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07944. Bourg-Peronnas - Nimes, X (2.90) - francia másodosztály, 20:00

A francia második ligában a 28. fordulót rendezik. Két középcsapat találkozik egymással, amelyek ha nagy hajrába kezdenének, még a dobogóra is odaérhetnének. A Bourg a nyolcadik helyen áll 38 ponttal, otthon kiegyensúlyozott, 6-6-2-es statisztikával. A kék-fehérek formája felfelé ívelő, egy vereség után két kiesőjelöltet vertek meg sok gólt rúgva. A Nimes egy hellyel és egy ponttal áll jobban mai ellenfelénél, a harmadik helyezettől csak négy pont a lemaradása. A gárda nagyon jó formában van, december közepe óta nem kapott ki a bajnokságban. A legjobb idegenbeli mutatóval rendelkezik, hét siker mellett háromszor döntetlenezett és ugyanennyiszer kapott ki. Az elmúlt hetekben az ikszeké volt a főszerep, az utolsó három találkozóján megosztozott a pontokon. Ma erős házigazdához látogat a Nimes, így egy döntetlennel kell beérnie.

37861. Clermont - Laval, mindkét csapat szerez gólt (2.00) - francia másodosztály, 20:00

Két alsóházi csapat találkozik egymással a 28. fordulóban, hiszen a 14. fogadja a 19. helyen állót. A Clermont sem érezheti még magát biztonságban, hiszen csupán 5 pontra van a veszélyzónától, a legutóbbi fordulóban viszont sikerült megtörnie 6 meccses nyeretlen szériáját a Strasbourg 2-0-ás idegenbeli legyőzésével. Otthon a 4-5-4 mérleg nem túl fényes, a legutóbbi három hazai meccsén nyeretlen maradt a csapat. A Laval menekülne a kieső zónából, ehhez azonban lassan meccseket is kellene nyernie...

Január 20. óta nem tudott bajnokit nyerni, azóta 4 döntetlen és 2 vereség a mérleg. Biztató, hogy a legutóbbi 4 bajnokijának mindegyikén tudott gólt lőni, ugyanakkor a védelem ezalatt összesen 8 gólt szedett be. Bár a Clermont védelme megúszta kapott gól nélkül a Strasbourg elleni meccset, ettől függetlenül az utóbbi időben nem teljesít túl jól. Motivált a Laval, ráadásul végre valamit támadásban is mutat, így gólt várunk tőlük is, és persze a házigazdától is ezen a bajnokin.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!