<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Remek szorzó egy tutinak tűnő pénteki tippre

Gólos ütközetet várunk a néhány éve még élvonalban szereplő csapatoktól!
Holland másodosztály
De Graafschap - NAC Breda
Péntek, 20:00 óra

A házigazda 27 egységével csak a 17. helyen tanyázik, esélye nincs a play offra, így a tavaly még élvonalbeli alakulatnak hosszabb távra kell terveznie a másodosztályban. A gyenge őszt nem túl acélos tavasz követte, hiába váltott edzőt a klub, az eredmények messze elmaradtak a várttól. Hazai környezetben még elfogadható az eredménysora (7-1-5), és a gólokat is szórják Parzyszekék, gólkülönbségük otthonukban 32-22. A formájuk szeszélyes, a gyenge januárt jobb folytatás követte, az utolsó négy bajnokijából hármat megnyert, és csak egyet bukott el. A keretben eltiltott és friss sérült nincsen, egy balbekk letöltötte egymeccses büntetését.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

09075VTöbb, mint 2.5 gól1.60

A bredaiak 44 pontjukkal a 7. helyen állnak - ennél jobb teljesítményt vártak el a klubvezetők a csapattól. A sárga-feketék a rájátszásban érintettek lesznek, de az egyenes feljutásról lecsúsztak. Az ősz elején még jobban ment a társulatnak, de decemberre elmélyült a válság. A régi trénert menesztették, érkezett Stijn Vreven, aki szintén nem tudott lényegi előrelépést produkálni Kortéékkel. Vendégként 5-1-7-es (21-27) mérleget hozott össze a NAC, a formája hullámzó, két vesztes meccs után nyert. Egy belső védő sérült, egy középpályás visszatér eltiltásából.

A De Graafschapnak 19/8, a NAC-nak 15/12 az over/under mérlege. A hazaiak otthonukban rendre nekimennek az ellenfeleknek- ez várható ma is. Szerintünk a három találat garantált. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!