<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Ezzel a csapattal szinte minden pénteken nyerhetsz

Brutálisan rossz hazai védelem, ugyanakkor bátor taktika - az Ajax tarcsi ellen igazi gólzápor várható!
Holland másodosztály
Oss - Ajax 2
Péntek, 20:00 óra

Az Oss a múlt héten sem okozott csalódást nekünk, hatgólos meccsen osztozott meg a pontokon az Almere vendégeként. A piros-fehérek egyébként nincsenek rossza passzban, három mérkőzés óta veretlenek, így most 31 egységükkel a 15. pozíciót foglalják el. Otthon szeszélyesen nyomják, mérlegük 5-2-6, gólkülönbségük pedig 30-31! A liga legpocsékabb védelme az Ossé, 27 meccsen 69-szer kapituláltak, viszont a támadójátékra nem lehet panasz, mivel 53-szor már eredményesek voltak Boereék. A keret nem lesz teljes, egy jobbszélső eltiltott lesz, ráadásul két kapusuk is sérüléssel bajlódik.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12549VTöbb, mint 3.5 gól1.60

Az Ajax Tartalék előtt le a kalappal, hiszen úgy őrzik 2. helyüket a holland második vonalban, hogy tisztában vannak vele: nem válthatnak osztályt, sőt, a play offban sem vehetnek részt. 53 pontosak, idegenben 6-3-4-es sorral és 26-21-es gólkülönbséggel. Ha elismerően szóltunk a hazaiak támadósoráról, úgy meg kell ezt tennünk az amszterdami fiatalok kapcsán is: 69 gólt vertek már Marcel Keizer fiai. Az együttes nincs rossz passzban, bár legutóbb az FC Eindhovent hazai közegben azért illett volna legyűrni (1-1). A keret nem lesz teljes, többen a felnőtt csapattal készülnek, így például a házi gólkirály is. Ugyanakkor rendeget a tehetséges fiatal a keretben, így megoldott a hiányzók pótlása.

A +3.5-ös over/under statisztikája a hazaiaknak 17/10, a vendégeknek 14/13. Szeptemberben Amszterdamban 7-0 lett a végeredmény. Ma mindkét féltől várunk gólokat, nem is keveset. Négyet nagyon jó eséllyel bevernek a fiúk. Tippünk így: +3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!