<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 tipp, 4.96-os odds

Válságban a Braga, de szombaton bízunk bennük, emellett pedig nem mehetünk el szó nélkül a Pool-Arsenal derbi és a Barca bajnokija mellett sem.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

37495. Braga - Arouca, 1 (1.60) - portugál bajnokság, 17:00

Nagyon úgy néz ki, hogy a Braga ezúttal sem fog tudni szakítani az elmúlt évek hagyományával, és ezúttal is lemarad a dobogóról. Utoljára a 2011-12-es szezonban fért be a legjobb háromba a társaság, azóta pedig egy gyengébb szezont kivéve be kellett érni a 4. hellyel. Most azonban kezd forró lenni a lábuk alatt a talaj, és ezt csak saját maguknak köszönhetik. Immáron 6 forduló óta képtelenek nyerni, ennek köszönhetően pedig a nyakukon liheg a Guimaraes-Marítimo páros, vagyis még az is elképzelhető, hogy lecsúszik a nemzetközi kupaindulást érő helyekről a társaság... A Setúbal ellen legutóbb a 90. percben bukták el a győzelmet úgy, hogy a 87. percben büntetőt hibáztak.

Most jön hozzájuk egy tipikus portugál középcsapat az Arouca személyében, akiknek komoly motivációjuk már nincs tavasszal. A gárda 27 pontos, biztos távolságban van a kieső zónától, a top5-től pedig 12 pontra, vagyis előre sem igazán érdemes nézelődnie. Vendégként a 3-2-6 sor nem túl vidám, ráadásul most épp egy 3 meccses vereség-szériát futnak. A Braga szurkolók már az edzőváltásról beszélnek, hiszen a decemberben érkezett Jorge Simao nem hozott megváltást. Sok a hiányzó ugyan hazai oldalon, így 2 védő, 2 támadó és egy középpályás is kihagyja a meccset. Ennek ellenére kitartunk a hazai siker mellett, a hiányzók ellenére is jobb a Braga kerete, és a motiváció is megvan hazai oldalon.

08512. Liverpool - Arsenal, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - angol bajnokság, 18:30

Rangadót rendeznek a Premier League-ben, az ötödik fogadja a negyedik helyezettet. A "vörösök" már csak a bajnokságban bízhatnak, a Ligakupától és az FA Kupától is búcsúzni kényszerültek. 49 pontosak, ha jól hajráznak még akár az ezüstérem is összejöhet Firminóéknak. Kloppék az Anfield Roadon erősek, 8-3-1-es statisztikájukhoz 31–11-es gólkülönbség passzol. A formájuk nem jó, az utolsó hét tétmeccsük közül csak egyet nyertek meg, akkor viszont a Tottenhamet verték (2–0). A hét elején a Leicester vendégeként is kikaptak Coutinhóék (3–1). Az Arsenal 50 pontos, a gárda a második legtöbb gólt rúgta a bajnokságban. Idegenben sem szabad leírni Sanchezéket, mérlegük 6-3-3, ehhez 28-15-ös gólkülönbség jött össze. A formájuk nem a legjobb a bajnokságban is volt a közelmúltban két vereségük, a BL-ben nagy verést kaptak Münchenben (5–1), viszont az FA Kupában a nyolc között vannak, és a Lincoln sem okozhat akadályt Öziléknek. Két jó csatársor, két nem túl acélos védelem, augusztusban az Emiratesben 4˜–3-ra nyerte a Liverpool. Ma is a gólváltás lehet a legjobb választás.

28707. Barcelona - Celta Vigo, 1. félidő 1.5 gól felett (1.60) – spanyol bajnokság, 20:45

Elkapta a fonalat a Barca, amely öt bajnokit nyert meg sorozatban, márpedig erre még nem volt példa ebben az idényben. Szombat este a Celta Vigo érkezik a Nou Campba, amely már nem nagyon emlékeztet a 2017-es esztendő elején sziporkázó együttesre. A házigazda a tabella élén áll, ám továbbra is győzelmi kényszerben van, hiszen a trónkövetelő Real Madrid egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. A katalánoknál Vidal, Mathieu és Gomes nem bevethető, míg a vigóiak Fontasra, Pablóra és Rubén Blancóra nem számíthatnak.

Az idegenben gyengélkedő Celta aligha fog tudni borsot törni Messiék orra alá, ám a gólokban hihetünk, hiszen ebben a párharcban ritkán unalmasak az összecsapások. Tavaly októberben 4-3-ra diadalmaskodott a Celta, korábban 6-1-re nyert otthon a Barcelona, 4-1-re a Celta. A forgatókönyv aligha alakul másként, mindez pedig azt jelentheti, hogy legalább két találatot már az első felvonásban összehozhatnak a felek…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!