<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Csaknem tízszeres zseton angol és spanyol focival

A hazai csapatoknak szavazunk bizalmat ebben a cikkben: három pontot remélünk a Stoke-tól és a Swansea-től, de a legmerészebb húzás mégis az, hogy tippünk szerint nem győz a Real Madrid...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06570. Stoke - Middlesbrough, 1 (1.95) - angol bajnokság, 16:00

A Premier League 27. fordulójában fogadja a Stoke a Middlesboroughot. A hazaiak számára nincs extra tétje a találkozónak, ugyanis a középmezőnyben foglalnak helyet. A tizedik pozícióban állnak 32 ponttal, 5-5-3-as hazai statisztikájukon lenne mit javítani. A formájuk változó, ikszek után kikaptak, nyertek, majd megint vereséget szenvedtek, a Tottenham elleni 4–0 azért súlyos volt. A Borough nem kezdte rosszul a szezont, de az utóbbi hónapok eredménytelensége miatt lecsúsztak a 17. helyre. Épp úgy 22 pontjuk van, mint a már kieső helyen álló Crystal Palace-nak. A piros-fehérek idegenben gyengék, egyszer nyertek, hatszor döntetleneztek és ugyanennyiszer kaptak ki. A támadójátékuk pocsék, 26 bajnokin csak 19 gólt rúgtak, ez a legkevesebb a ligában. Stuaniék december közepén nyertek legutóbb a Premier League-ben, viszont az FA Kupában ott vannak a legjobb nyolc között. A Stoke erősebb kerettel rendelkezik, ma otthon legyőzi a rossz formát mutató Middlesborought.

06709. Swansea - Burnley, 1 (1.95) - angol bajnokság, 16:00

Két középcsapat találkozik egymással a 27. fordulóban, szoros meccsre van kilátás. A Swansea szép lassan elkezdte gyűjtögetni a pontokat, és elmozdult a veszélyzónából. Megnyugodni azonban továbbra sem lehet, hiszen csak 2 pont választja el őket a kieső helyektől. Az utóbbi időben biztató formát mutattak: nyertek Liverpoolban (3-2), elvérzett náluk a Southampton (2-1) és legyőzték a címvédőt (2-0), a City elleni 1-2-es vereség abszolút vállalható, de még a Chelsea elleni londoni 1-3 sem annyira fájó.

Jön a Burnley, amely egész egyszerűen katasztrofális ebben a szezonban vendégként: 2 pontot szerzett túrái során, legutóbb a Hull vendégeként szerzett pontot. Ami miatt itt be merjük húzni a hazai sikert a Burnley rémes idegenbeli formája mellett, az a vendégek hiányzóinak névsora. Gudmundsson és Defour is sérült, márpedig ez két kreatív, a csatárokat a maguk szintjén jól kiszolgáló játékos kiesését jelenti. Valószínűleg kontrajátékra és pontrúgásokra rendezkednek be majd ezen a meccsen. A Swansea motivációja nagyobb, és ha tudják hozni a Leicester valamint a Southampton ellen mutatott játékukat, akkor újabb fontos három ponttal gazdagodhatnak.

25403. Eibar - Real Madrid, 1X (2.30) – spanyol bajnokság, 16:15

Külön cikkünkben a gólváltásra hívtuk fel a figyelmet, a bátrabbak azzal is megpróbálkozhatnak, hogy szombat délután nem győz a Real Madrid. Nem árt hangsúlyozni, az idénybeli teljesítménye alapján már nem is annyira „kiscsapat” az Eibar: megelőzi a Bilbaót, az Espanyolt, a Celtát és a Valenciát is. A 11-6-8-as mérleg rendben van, az otthoni 8-2-3 pedig egyenesen pazar, akárcsak a forma. A Real Madrid érezhetően hullámvölgybe került, hiszen a múlt heti, valenciai vereség után kínkeservesen tudta legyőzni a Villarrealt, majd még nehezebben mentette 3-3-ra a Las Palmas elleni hazai találkozót.

Nehéz lesz a szombati túra is, főleg, hogy különböző okok miatt Bale, Morata, Ronaldo és Varane sem léphet pályára, és kérdéses Danilo szereplése is. A Real tavaly ősszel hazai környezetben sem bírt az Eibarral (1-1), ezúttal még keményebb dolga lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!