<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 tipp, 3.9-es szorzó

Volt már jobb a program, ám nem ijedtünk meg: a hétfői kínálatból is választottunk három tippet. Olasz, görög és ciprusi futballban utazunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12916. APOEL Nicosia - AEL Limasszol, 1 (1.45) - ciprusi bajnokság, felsőház, 18:00

A hazaiak nagy tettet hajtottak végre azzal, hogy az Európa-ligában bejutottak a legjobb 16 csapat köz. Itt viszont az Anderlecht megállította a sárga-kékeket, akik ettől kezdve már csak a bajnokságra koncentrálhatnak. A gárda az élen zárta az alapszakaszt, hazai pályán egészen brutális, 11-2-0-ás statisztikát összehozva. A formája - a csütörtöki, brüsszeli 1–0-át leszámítva - jó, így bizakodva várhatja a folytatást. Az AEL-ről ugyanez nem mondható el, a csapat gyenge formában focizik hetek óta. Öt találkozó óta nem tud nyerni, ebben az időszakban elveszített három mérkőzést is. Az ötödik helyen áll 52 ponttal, ennél lejjebb már nem csúszhat a tabellán, de az előrelépéshez nagyot kellene javítania a teljesítményén. Idegenben sem veszélytelen, 7-2-4-es mérleg áll a neve mellett. A gödörben lévő AEL nem az APOEKL otthonában tér magához.

39759. Plataniasz - Iraklisz, 1 (1.60) – görög bajnokság, 18:30

Nem állítjuk, hogy tökéletesen ismerjük a két görög élvonalbeli együttest, ám a tabella alapján jelentős erőfölény tapasztalható a házigazda javára. A Plataniasz a hetedik helyen áll, a 10-8-6-os mérlege rendben van, még az sem elképzelhetetlen, hogy bekerüljön a rájátszásba. Különösen otthon, azaz Krétán veszélyes a csapat, amely a 12 fellépésén hét győzelmet aratott, és csak egyszer veszített. A forma sem rossz, az utóbbi négy meccs közül hármat behúztak Manuszoszék.

Az Irakliszról kevesebb jó mondható el: mindössze a 15. helyen áll, idegenben egy siker és két döntetlen mellett nyolcszor kikapott. Vendégként mindössze öt gólt szerzett az együttes, ami édeskevés 11 fellépésén. Tavaly novemberben, fordított szereposztásban 1-1-re végeztek, ám a Plataniasz akkor is jelentős fölényben futballozott. Tippünk szerint hétfő este a győzelem is meglesz…

42475. Bassano - Venezia, 2 (1.70) - olasz harmadosztály, 20:45

Az olasz harmadosztályban a Bassano a középmez?ny tagja, 40 pontos, ha megőrzi jelenlegi helyzetét, részese lehet a rájátszásnak. Ehhez viszont nagy formajavuláson kellene átesnie, mivel az utolsó öt bajnokiját egytől-egyig elveszítette. Otthon azért így sem gyenge, statisztikája 8-2-4. A Velence 64 ponttal az első, így a zöld-fekete-narancssárgák jó eséllyel feljuthatnak a Serie B-be. A klubnál tulajdonosváltás történt, így jelentős erősítés várható a csapatnál. Idegenben 10-2-2-es mérleget produkált az együttes, remek formában van, bejutott a Legia Pro kupadöntőjébe. A bajnokságban is sorra nyeri a meccseket, ma is esélyedként utazhat a Bassanóhoz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!