<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tavaly 7-0 is volt, ezúttal is roboghat a Barca

Gyenge idényt fut a Valencia, amely kemény meccsre számíthat a Nou Campban. A legerősebb támadósorával felálló Barca aligha kegyelmez…
Spanyol bajnokság
Barcelona – Valencia
Vasárnap, 20:45 óra

A Depor elleni vereség gyorsan visszarángatta a földre a PSG-vel szembeni diadalt ünneplő barcelonaiakat, akik továbbra is győzelmi kényszerben futballoznak a LaLigában, hiszen bizonyosan nem mondtak le arról, hogy megvédjék a címüket. A Valencia verhető alakulatnak tűnik, a kérdés csak az: milyen játékkal rukkol elő a Barca?

Könnyen lehet, hogy elsőrangúval, hiszen a Nou Campban rendre odateszik magukat Messiék. A 27 bajnokin hatvan pontot szerző katalánok 9-3-1-es mérleggel rendelkeznek pályaválasztóként, és a 13 bajnokin elért 39 gólt sem nagyon kell magyarázni. Minden bizonnyal vasárnap este is a legerősebb támadósorát (Messi, L. Suárez, Neymar) vonultatja fel az Enrique-együttes, ez pedig nem ígér sok jót a Valenciának. Hazai oldalon Mathieu és Vidal nem bevethető, míg a vendégek rosszabbul állnak, hiszen Santi Mina, Luis Nani és Rodrigo Moreno is fontos játékos.

23547. Barcelona – Valencia, 1 és 3.5 gól felett (1.60) – Tippmix

A Valencia minden bizonnyal megússza a kiesést, ám megmenteni már nem igazán fogja tudni ezt az idényt. Jelenleg a 13. helyen áll az együttes, amely vendégként rémes teljesítményt nyújt: a 3-3-8-as számsor is mutatja, hogy nagy a baj. Az utóbbi négy túrán mindössze egy pontra futotta Paréjóék erejéből, miközben a Barcelona egyedül az Atlético Madriddal nem bírt (1-1) otthon az utóbbi hónapokban.

A felek hagyományosan gólgazdag összecsapásokat vívnak egymással: tavaly októberben 3-2-re győzött a Barca Valenciában, és a vendégekben alighanem még élénken él a kupameccsen elszenvedett hétgólos (!) vereség is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!