<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Itt a helyed, ha unod a kis oddsokat

Nem árt igyekezni, mert fél kettes és három órás meccsre fogadunk. Speciális ötletünk van a liverpooli rangadóra, Itáliában pedig szenzációsan fizető döntetlenre bukkantunk...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

16913. Liverpool – Everton, 1 és 1.5 gól felett (1.90) – angol bajnokság, 13:30

A város legfontosabb ütközete előtt áll a két liverpooli együttes: a házigazda 56 ponttal a negyedik, a vendég hattal kevesebb egységet gyűjtve a hetedik helyen áll. Hazai környezetben félelmetesen erős a Klopp-sereg, hiszen a 10-3-1-es mutatóhoz 36-13-as gólkülönbség társul. Ilyen szempontból hasonlít egymásra a két csapat, hiszen az Everton is elsősorban otthon, a Goodison Parkban erős, idegenben ugyanakkor mindössze 16 pontot szerzett (4-4-6). A ’Pool Lallanát, Hendersont és Sturridge-t kénytelen nélkülözni a meghatározó futballisták közül, az egyre jobb Coutinho, Firmino, Mané csatársor viszont a pályán lehet a hírek szerint.

Nem lesz hiánytalan a vendégcsapat sem, Schneiderlin, Funes Mori, Coleman, McCarthy és Bolasie hiányzik ilyen-olyan okokból. Minden sorozatot figyelembe véve a Liverpool nem szenvedett vereséget az Evertontól az utóbbi 18 (!) hazai meccsén, mi több, a kék-fehérek hat és fél éve sehol sem tudták legyőzni az ősi riválist. Fordított szereposztásban, tavaly decemberben 1-0-ra győzött a Liverpool, Mané a 94. percben döntött. Ezúttal jelentősebb lehet a fölénye (tavaly áprilisban 4-0 lett a vége), de az sem elképzelhetetlen, hogy a góllövőlista élén álló Lukaku beköszön az Anfielden.

10243. Brescia - Entella, X (2.90) - olasz másodosztály, 15:00

A hazai együttes célja nem lehet más, mint a bennmaradás kivívása. A kék-fehérek 33 ponttal a 19., osztályozós helyen állnak, de nagyon szoros a táblázat alsó fele, így egy hiba végzetes kimenetellel is járhat, viszont egy siker nagyot lendíthet a csapat szekerén. Bresciában nem könnyű nyerni, 6-7-2-es statisztikájuk ezt bizonyítja. A formával inkább vannak problémák, mivel 2017-ben csak egy bajnokit tudott megnyerni az együttes. Az utolsó két meccsén döntetlenezett. Az Entella a play offra hajt, most a nyolcadik 46 ponttal, ezt a pozíciót kellene megőriznie a bajnokság végén. Vendégként sokat ikszel, 1-9-6-os mutatója is ezt támasztja alá. A közelmúltban hullámzóan teljesített a gárda, egy döntetlen után kikapott, majd nyert. Az egy-egy pont most talán egyik félnek sem jönne rosszul.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!