<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Figyelem, kihagyhatatlan ötlet az NB I-ből!

A Diósgyőr és az Újpest is vesztes kupameccsel hangolt a hétvégi fordulóra - szombaton a gólváltásban látunk jelentős értéket.
Magyar bajnokság
Diósgyőr - Újpest
Szombat, 17:00 óra

A 24. fordulót rendezik meg a honi élvonalban. A hazaiak bajban vannak, a mostani kiírásban már a harmadik trénerüket fogyasztják - ezúttal Bódog Tamással a kispadon készülnek a harcra a miskolciak. Huszonegy pontos a gárda, amely egységei többségét saját pályaválasztásával szerezte: 5-2-4-es a mérlege, de itt meg kell említeni, hogy november óta Mezőkövesden játssza hazai meccseit a piros-fehér gárda. A formájuk pocsék volt tavasszal, előbb Horváth Ferenccel, majd Vitelki Zoltánnal kaptak ki kétszer. A kupában már Bódog Tamás ült a kispadon, és a Ferencváros ellen összességében volt tartása Kitléknek. A végeredmény 2-1 lett a Fradi javára, de a Groupamában ez vállalható eredmény. Hazai környezetben 16-16-os gólkülönbséget produkáltak Ugraiék, csak egyszer nem találtak be az ellenfelek kapujába. Novothny eltiltott lesz, Mevoungou, az új szerzemény viszont már pályára léphet.

AZ Újpest fájó vereséget szenvedett szerdán este otthon, a Vasas elleni kupanegyeddöntő első felvonásán. Pedig sokáig jobban futballozott ellenfelénél a lila-fehér együttes, de a védelem bizony nem állt a helyzet magaslatán. A bajnokságban a IV. kerületiek 31 pontjukkal a 8. pozíciót foglalják el, vendégként 4-4-3-as mérleget produkálva (16-16). A fővárosiak a bajnoki szünet előtt hullámzóan teljesítettek, olykor az volt az ember érzése, hogy Baloghék jó, olykor látványos, de kevésbé eredményes futballt adnak elő hétről-hétre. A keretben egyre kevesebb a sérült játékos, Hazard már csereként pályára lépett szerdán, Bardhi és Lázok viszont várhatóan kihagyja a mai túrát.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15113HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.75

A DVTK számára élet-halál meccs lesz a mai, sőt, szinte az összes hátralévő bajnoki. Az Újpest gyors játékosai révén viszont gondot okozhat Lipátkéknak. Nehéz lenne a kimenetelt megjósolni, viszont a gólváltás igencsak benne van a pakliban. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!