<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Kínlódó házigazdánál a robogó Atlético Madrid

A hazaiaknál nagyon nem mennek rendjén a dolgok, a "matracosok" három ponttal távozhatnak a La Rosaledából.
Spanyol bajnokság
Málaga - Atlético Madrid
Szombat, 20:45 óra

Megint edzőt váltottak a déliek - ezen a híren már nagyon fel sem kaphatjuk a fejünket, hiszen a szezonban már nem először húzza meg e lépést a klubvezetés. Március elején Marcelo Romerónak köszönték meg a munkát, érkezett a rutinos Míchel, akinek feladata most már csak annyi lehet, hogy benntartsa a kék-fehéreket a LaLigában. A bajnokságot még Juande Rasmosszal kezdő alakulat ugyanis már csak a 15. pozíciót foglalja el, 27 egység áll a neve mellett - hattal több, mint a már vonal alatt tanyázó Sportingnak. November közepe óta 15 bajnokijukból csak egyet nyertek meg Dudáék, az utolsó ötből négyet elbuktak, a leállás előtt jött össze egy remi a Leganés vendégeként. A korábban elfogadható hazai mérlegüket is lerontották Camachóék, most mindössze 6-2-5 a mutató. A keret elképesztően tartalékos lesz, három bekk, három középpályás és egy támadó sérült, rajtuk kívül Charles, egy másik gólerős csatár eltiltását tölti majd.

Az Atletico Madrid - a Sevilla két héttel ezelőtti legyőzésével - újra megcélozhatja a dobogó legalsó fokát, mert a "matracosok" lemaradása így már csak két egység. Most 55-tel a negyedik helyen állnak, és, ha sikerülne Kokééknak javítaniuk idegenbeli formájukon, várhatóan összejöhetne az előzés. Vendégként 6-5-3-as mutatót hoztak össze Griezmannék, akik remek formában tértek pihenőre: három bajnokijukat húzták be sorozatban, és a BL-ben is bejutottak a legjobb nyolc közé. Itt a sorsolásra sem lehetett Godínéknak panasza, ugyanis a Leicestert kapták ellenfélül. Ami a keretet illeti, Augusto Fernándezen, Tiagón és Vrsaljkón kívül mindenki a csapattal edzett a héten, sárga lapos eltiltás miatt Carrasco kihagyja a meccset.

16926. Málaga - Atlético Madrid, 2 (1.70) - Tippmix

A Málagánál nem klappolnak a dolgok, a lendületben lévő Atletico ezt kihasználhatja. Nálunk a vendégek a favoritok, tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!