<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Két sima siker után kedden jöhet a harmadik is

A svájci főváros jégkorongcsapata a döntő mindkét meccsén simán verte a Zugot, most hazai jégen húzhatják be harmadik sikerüket.
Svájci jégkorongbajnokság, döntő
Bern - Zug
Kedd, 20:15 óra

Az SC Bern menetel a svájci bajnokság rájátszásában. A címvédő fővárosiak a negyeddöntőben és az elődöntőben is 4-1-es összesítéssel jutottak tovább. Három kiemelkedő játékosuk van, Arcobello 14 pontos (7+7), Ruefenacht 13 (4+9), Ebbet pedig 12 ponttal (6+6) bír. A kapuban Genoni ihletett formában véd, 1,52-es kapott gólátlaga és 95%-os védési hatékonysága messze a legjobb.

Az EV Zug előbb kisöporte a Genéve-Servette csapatát, majd pedig 4-2-es összesítéssel búcsúztatta a HC Davost. Legponterősebb játékosuk a 18 pontos McIntyre (11+7), őt Díaz 14 (5+9), Immonen pedig 11 ponttal (4+7) követi. Kapusuk, Stephan 92,9%-a és 2,51-es átlaga jó.

03975. Bern - Zug, 1 (1.65) - Tippmix

A döntő első két meccsén előbb 5-0-s, majd 4-2-es Bern-siker született. A fővárosiak jó formában vannak, szinte kötelező hazai jégen nyerniük, különben bajba kerülhetnek.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!