<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olympiakosz, Real Madrid, Atlético

Jön a mindent eldöntő görög-török ütközet, és mi nem hagyjuk ki a pireuszi összecsapást. Aztán irány Madrid, ahol eseménydús második félidőből igyekszünk hasznot húzni.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

29971. Olympiakosz - Anadolu Efes, 1 és 150.5 pont alatt (1.90) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:00

Egyetlen negyeddöntő-párharc nyitott még: egyelőre nem dőlt el, a görög Olympiakosz vagy a török Efes jut be a legjobb négy közé, ahol a Real Madrid, a Fenerbahce és a CSZKA Moszkva már helyet követelt magának. A sorozatot az alapszakaszt harmadikként záró pireusziak kezdték jobban, hiszen 87-72-es sikerrel nyitottak. Két nappal később 73-71-re visszavágtak az isztambuliak, így 1-1-es állással mentek át a csapatok Törökországba. Ott aztán előbb 64-60-ra győzött az Efes, majd 74-62-re az Olympiakosz.

A mindent eldöntő ütközet helyszíne újra Athén, ahol 11 ezer fanatikus hajtja majd Szpanuliszékat. Legutóbb fantasztikus triplamutatójának (12/26) is köszönhette a diadalt a görög együttes, amely elvesztett ugyan a lepattanócsatát, ám a harmadik és a negyedik negyedben 15 pontot vert az Efesre. A törökök 72, 73, 64 és 62 pontja nem sok jót ígér az ötödik ütközetre: úgy véljük, ha már idegenben életben tartotta az elődöntős reményit, a párharcot is megnyeri az Olympiakosz. Vélhetően szoros meccs lesz – kevés kosárral.

12631. Real Madrid - Atlético Madrid, 2. félidő 1.5 gól felett (2.10) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Real egyik nagy érdeme ebben az idényben, hogy hallatlanul jól finisel, tucatnyi olyan meccse volt, melyen az utolsó percekben szerzett fontos gólt, gólokat. Erre (is) alapozzuk a merész ötletünket, nevezetesen, hogy a második játékrészben összejön legalább két találat. Tudjuk jól, hogy Ramosék eseménydús meccseket játszottak a Bajnokok Ligájában: végződött meccsük 2-2-re, 3-3-ra, 5-1-re, 3-1-re. Minden sorozatot figyelembe véve április eleje óta hét (!) olyan összecsapáson van túl a Real, amelyen született legalább két gól a második félidőben – így volt ez a legutóbbi Real-Atlético derbin is.

Ebben a szezonban a „királyiak” valamennyi BL-találkozóján született legalább három találat, erre a forgatókönyvre kedden is jó esélyt látunk. Benne van a pakliban, hogy a mérkőzés elején óvatosabb focival rukkolnak elő a fiúk, az első gól viszont felpörgetheti a tempót. Alakuljon bárhogy az eredmény, a szünet után jöhetnek a gólok – egy próbát megér az a tipp, amely a Real Madrid utóbbi hét mérkőzésén mindig nyerőnek bizonyult.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!