<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: svéd gólok mellé Real Madrid-előny

Eseménydús meccsre van kilátás a svéd élvonalban, és merészet húzunk a madridi BL-derbin is. Mi azt mondjuk, Real-előnnyel várják majd a csapatok a jövő heti visszavágót.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21972. Elfsborg - Östersund, több mint 2,5 gól (1.60) – svéd bajnokság, 18:30

Mindkét gárda hét pontot szerzett, a mérlegük is teljesen egyforma (2-1-2). A borasi együttesnek hazai pályán 1-0-1 a statisztikája, az AIK-tól kikapott, az Örebrőt simán verte. A ligában a legtöbb találat (10) Prodellék nevéhez fűződött az első öt játéknapon, viszont a hét bekapott gól sem kevés. Az Östersund hullámzóan teljesít, de már egy címet begyűjtött: megnyerte a kupát a Norrköping elverésével (4–0). A bajnokságban felemásan szerepel, legutóbb éppen nyert, de  korábban szenvedett kínos vereséget is (Halmstad, 1–0). A támadósorára nem lehet panasz, csak egyszer nem rúgtak gólt - viszont a védelme sebezhetőnek tűnik. Tavaly júliusban 3–1-re nyert az Elfsborg. Ma is lehet három gól.

12597. Real Madrid - Atlético Madrid, 1 (1.80) – Bajnokok Ligája, 20:45

Hét győzelmet és három döntetlent ért el a Real ebben a BL-idényben, és ahogy külön cikkünkben kiemeltük, valamennyi alkalommal jött a gólváltás, vagyis szerzett és kapott is gólt a Madrid. Kedden a városi rivális Atleti érkezik a Bernabéuba, és Ronaldóéknak elemi érdekük, hogy előnyt szerezzenek a jövő szerdai visszavágóra. Hazai környezetben legyőzte a Zidane-csapat a Sportingot, a Legiát, a Napolit és – hosszabbítás után – a Bayern Münchent, egyedül a Dortmund (2-2) úszta meg a zakót.

Menetelve jutott el az elődöntőig az Atlético is, amely csak Münchenben kapott ki, még tavaly decemberben. Zidane izomsérülés miatt nem számíthat Bale-re és Pepére, Simeonénak pedig Carrasco, Juanfran és Gimenez mellett valószínűleg Vrsaljko játékát kell nélkülöznie. Noha a Real az utóbbi két bajnokin nem tudott győzni Griezmannék ellen (0-1, 1-1), kedden összejöhet a diadal. A házigazda a Bernabéuban 13-4-1-es mutatóra képes a LaLiga most futó idényében, míg az Atleti 9-6-3-at tud vendégként. Ha beveszi Navas kapuját a Simeone-alakulat (és erre jó esélyt látunk), akkor egy esetleges 2-1-es vereség sem vészes a „matracosoknak”.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!