<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? MU, Barcelona, ötszörös szorzó

Fontos ütközet vár a Barca kosarasaira, a győzelmét pontokkal kombináljuk. Ezen felül lesz szó a Man. United-Celta ütközetről is...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09460. Barcelona - Iberostar Tenerife, 1 és 150.5 pont felett (2.65) – spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 19.30

Merész ötletünk van a barcelonai meccsre, ám ilyen oddsért kötelező próbálkozni. A végéhez közeledik a bajnoki alapszakasz, és az már eldőlt, hogy mindkét együttes ott van a legjobb nyolc közt. A helyezés viszont nagyon nem mindegy. A Barca 21-9-es mérleggel áll a negyedik helyen, a Tenerife a hatodik (20-10). Fordított szereposztásban, januárban 71-60-ra győzött a házigazda, vagyis a katalánoknak szükségük van a sikerre ahhoz, hogy megőrizzék a pozíciójukat.

A Barcelona hagyományosan jól teljesít odahaza, a 14-1-es mutató magáért beszél. A forma is rendben van, március eleje óta nyolc összecsapást nyertek meg otthon Navarróék. Sokáig a Tenerife is jól tolta idegenben, ám az utóbbi három túráján kikapott, méghozzá 79, 85 és 88 pontot kapva. Az 1-es erősen sanszos csütörtök este, és könnyen eljuthatnak legalább 151 pontig. A Barca rendre 91, 89 és 87 egységet hozott az össze az utóbbi hetekben, és ebben a párharcban is szórja rendesen: az utóbbi öt derbin 93, 87, 102, 87 és 100 ponttal küldte haza a Tenerifét.

12924. Manchester United - Celta Vigo, 2 vagy 3 gól születik (1.90) – Európa-liga, 21.05

Külön cikkünkben hazai sikert és 4.5 gól alatti össztermést tippelünk, és itt is a gólokkal „matekozunk”. A múlt heti odavágót Rashford találata döntötte el, az ifjú angol a mérkőzés 67. percében alakította ki a végeredményt. Hazai környezetben hagyományosan jobban teljesít az MU, nem beszélve arról, hogy Mourinho edző már többször hangsúlyozta, milyen fontos számukra az Európa-liga. Az angol együttes közel sem lesz teljes, különböző okok miatt Rojo, Ibrahimovic, Shaw és Young sem áll rendelkezésre.

A Celta összeomlott az idény végére, április közepén győzött (3-0) legutóbb, azóta 1-1-re végzett a Genk stadionjában, majd jött a feketeleves: öt zakó, mindössze egyetlen szerzett találat. A Manchester United meccsei ritkán hoznak gólzáport, a nemzetközi porondon az utóbbi hat fellépésén 2.5 találat alatt maradt az össztermés. Könnyen előfordulhat, hogy a Celta ezúttal sem veszi be Romero kapuját, ám tippünk szerint Rashford összehoznak legalább kettőt. Sokkal többet aligha…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!