<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: dán tutikból profitálnánk

Hogy mi a közös a Helsingor és a Hobro együttesében? Mindkettő a feljutásért harcol, és mi azt mondjuk, begyűjti a három pontot csütörtökön.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

06387. AB Gladsaxe - Helsingor, 2 (1.50) – dán másodosztály, 18.00

A házigazda elbúcsúzott a dán másodosztálytól, a gárda csak 19 pontot szerzett, otthonában pedig elképesztően gyengén teljesített. Egyszer nyert, egyszer döntetlenezett, emellett tizenegyszer kikapott. Legutóbb idegenben pontot szerzett, de ez sovány vigasz. A Helsingor 47 pontjával a harmadik helyen áll, a dobogó 2. és 3. foka play offot ér majd a végelszámolásnál. Jól ment a csapatnak, de két hete ikszelt, majd kikapott, így a helyzete jelenleg nem egyszerű, mert feljöttek rá a riválisok. Idegenben 4-5-5-ös statisztikát hozott össze. Sorsolása nem rossz, ma nyernie kell, hogy megőrizze a pozícióját. Az idén már kétszer elverte a Helsingor az AB-t, ma megteszi harmadszor is.

06438. Hobro - Vejle, 1 (1.55) – dán másodosztály, 18.00

A dán második ligában négy forduló van hátra, és ma a hazaiak tehetnek egy nagy lépést a feljutás felé. A Hobro 53 ponttal vezeti a tabellát, előnye a második Skivével szemben öt pont. A formája mostanában vegyes volt, két vereség után viszont újra nyert a gárda, ráadásul idegenben a legnagyobb rivális ellen (Skive, 1–2). Otthon 9-4-2-es statisztikával rendelkezik, a védelme nagyon masszív hazai pályán, gólkülönbsége 27–8. Ma lesz eltiltottja a csapatnak. A Vejle 37 ponttal a hetedik, de még nem nyugodhat meg teljesen, mivel a már kieső Naestved 31-nél tart. A formájában bízhat, négy bajnokin nem kapott ki, igaz, csak egyszer nyert ebben az időszakban. Vendégként sem szabad leírni a Vejlét, 5-2-6-os eredménysora átlagos. Nehéz a sorsolása, a három dobogóssal még meg kell mérkőznie. Ennek ellenére nem ma szerzi meg a bennmaradáshoz szükséges pontokat. A Hobro az idén már kétszer legyőzte mai ellenfelét, ma is hazai siker várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!