<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Jöhet két pénteki duplázó?

Bátor hazai Franciaországból, valamint merész ötlet a Premier League-ből. Bízunk a Tours együttesében, illetve a Chelsea két találatában. Fogadjunk!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

28122. Tours - Le Havre, 1 (1.90) – francia másodosztály, 20.30

A francia második vonalban már csak két forduló van hátra, ennek a meccsnek különösebb tétje már nincsen. A hazaiak bánhatják, hogy véget ér a szezon, mivel a bajnokság utolsó harmadára lendültek formába. Február közepe óta nem kaptak ki, így el is tudtak mozdulni a kieső helyekről. Jelenleg 15. helyen állnak 43 ponttal, hazai környezetben 6-5-7-re hozták fel a statisztikájukat. A múlt héten a már kiesett Lavaénál nyertek, és előtti otthon is három gólt rúgtak. A kékek - ha folytatják a szériájukat - a tabella első felébe is felkapaszkodhatnak. A Le Havre nagyobb célokkal vágott neki a bajnokságnak, de a feljutás megint elúszott. A piros-kékek nem tudtak kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, a kilencedik helyen állnak, 48 pontjuk van. A gárda idegenben 5-6-7-es eredménysort hozott össze. A védelemmel nem volt különösebb baj, viszont a támadójáték sokszor akadozott, 36 mérkőzésen csak 31 gólt rúgott az együttes. A formája nem jó, Starbourgban simán kikapott, majd otthon nem bírt a Niorttal. Ezeken a meccseken sem talált be. Ma a lendületben lévő Tours legyőzheti ellenfelét.

14526. West Bromwich – Chelsea, 2 vagy 3 gól születik (1.95) – angol bajnokság, 21.00

Markáns győzelmi esélyekkel lép pályára péntek este a Premier League éllovasa, és a három pont bajnoki címet érne számára. A motiváció tehát adva van, az ellenfél pedig nem is lehetne „könnyebb”, mint az idény végére összeomló West Brom. A házigazda a nyolcadik helyen tanyázik, ám az utóbbi hetekben kiesett a ritmusból: az Arsenal legyőzése (március 18.) óta két döntetlen és négy vereség a mérleg. Ötször gólt sem szerezve zártak Fletcherék, ami nem túlságosan biztató a Chelsea-meccs előtt.

A Conte-együttes rendezte a sorait az MU elleni zakó után, sorozatban négy megnyert meccsnél tart, három gólt mindig szerzett. Könnyen elképzelhető, hogy ezúttal kettő is elég lesz a vendégcsapatnak, amely akár a legerősebb összeállításában is szerepelhet, hiszen egyedül Kanté játéka kérdéses. A West Brom nem talált be az utóbbi három hazai bajnokiján, a Leicester, a Liverpool és a Southampton is 1-0-ra diadalmaskodott. Ma nagyobb különbség valószínűsíthető, a bátrabbak a 0-2-vel is megpróbálkozhatnak…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!