<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: indul a pénteki tutivadászat

Szerdán meglepték a Körmendet, amely most már győzelmi kényszerbe került. Hozunk tippet az ír focibajnokságból is...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

24080. Pécs – Körmend, meccsgyőztes, 2 (1.55) – férfi kosárlabda NB I, 18.00

Óriási meglepetésre az esélytelenebbnek tartott baranyaiak szerdán 95-81-re győzni tudtak Körmenden, így vezetést szereztek a három nyert meccsig tartó negyeddöntő-párharcban. A Pécs ragyogóan dobott, a légiósai kiválóan teljesítettek, Nelson és Sejfic 20, Smith és Budimir 18 ponttal zárt. Vasi oldalon tisztességes fejmosást kaptak a kosarasok, a klub csütörtökön bocsánatot kért a szurkolóktól, egyszersmind megígérték, hogy mostantól más hozzáállást mutat az együttes. Az évad egészében jól teljesítő Körmendnek vissza kell szereznie a pályaelőnyt, különben nagy bajba kerül.

A mecsekiek a kettő nullás előnyért, a vasiak az egyenlítésért szállnak harcba péntek este. Nem könnyítené meg a Pécs dolgát az amerikai Smith kiválása: a Körmenden három triplát is elsüllyesztő légiós rúgást kapott a combjára, ötven-ötven százalék, hogy szerepelhet-e. Vasi oldalon mindenki bevethető, és bár a baranyai csarnokban nem könnyű győzni, Ferenczéknek vissza kell vágniuk.

26304. Dundalk - Sligo, 2.5 gól felett (1.60) – ír bajnokság, 20.45

Az ír bajnokságban a 13. fordulót rendezik. A bajnok eddigi teljesítménye messze elmarad a várakozástól, a gárda 21 pontjával csak a harmadik, és máris összeszedett 15 pontos hátrányt az eddig hibátlan Cork Cityvel szemben. Bajosan lesz ebből címvédés. A tavaly még az Európa Ligában is menetelő gárda szeszélyesen teljesít (7-0-5), otthon 5-0-1 a statisztikája, gólkülönbsége 12–5. Formája hullámzó, kétszer is kikapott a bajnokságban, viszont nyert és továbbjutott az Ír Ligakupában. A gólok rendre jönnek a meccsein. A Sligo 13 ponttal a nyolcadik, idegenben kétszer játszott döntetlent, négyszer pedig kikapott. Rosszabb szériában volt, a bajnokságban háromszor meccselt győzelem nélkül, kiesett a ligakupából is, de a múlt szombaton fontos találkozón győzött a Limerick ellen. Ma a Dundalk az esélyes, de a gólokban ezúttal inkább van érték.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!