<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: izgalmas 1-esekkel kaszálnánk

Csak a hazai sikerek! Bízunk a kiesést elkerülni igyekvő Mainzban, akárcsak a címvédő szolnoki kosarasokban. Fogadjunk, hogy nyersz!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

18353. Mainz – Eintracht Frankfurt, 1 (1.70) – német bajnokság, 15.30

Már csak két forduló van hátra a német élvonalból. A hazaiak 34 pontjukkal a 15. helyen állnak, a kieséstől, de legalább is az osztályozótól mindenképpen veszélyeztetve. A piros-fehérek elrontották a tavaszt, 2017-ben csak háromszor nyertek. Otthon még elfogadható a statisztikájuk (6-4-6). A múlt héten legalább nem kaptak ki Hamburgban - az a pont fontos lehet a végelszámolásnál.

Az Eintracht bejutott a kupadöntőbe, a bajnokságban különösebb nagy tervei már nem lehetnek. Középcsapat, 41 pontos, nem nagyon léphet feljebb a tabellán. Ez látszik is az elmúlt hetek teljesítményén, ugyanis a frankfurtiak kétszer is kikaptak egymás után. Vendégként nem erősek, négy siker, két döntetlen és tíz vereség jött össze a fekete-fehéreknek. A mai meccs fontosabb lesz a mainziaknak, nyerniük kell, mert az utolsó játéknapon Kölnben nem vár rájuk kellemes kilencven perc.

24005. Szolnok – Zalaegerszeg, meccsgyőztes, 1 (1.45) – férfi kosárlabda NB I, 16.00

A Zalaegerszeget látja vendégül a címvédő Szolnoki Olaj a negyeddöntő második mérkőzésén. Az első találkozót odahaza három ponttal a zalaiak nyerték, és bizakodásra adhat okot számukra, hogy (4, illetve 6 ponttal) az alap- és a középszakasz során is nyerni tudtak a Tiszaligetben. Ezúttal viszont más forgatókönyvet képzelünk el. Vojvodáék számára alap, hogy megnyerik a hazai meccsüket, mi több, a továbbjutáshoz egyszer Zalában is diadalmaskodniuk kell. A hírek szerint teljes kerettel lép pályára a Szolnok, Kmézics edző annyit mondott, bár néhányan kisebb sérülések miatt csütörtökön nem edzettek, de mindenki vállalja a játékot.

Az Olaj szerdán végig ott lihegett a ZTE nyomában: két negyed után még vezetett, ám a harmadik negyedet elszúrta (23-17). Az utóbbi nyolc hazai meccse közül hetet megnyert a címvédő, április végén két ponttal múlta felül az Albát. Szoros csata várható ezúttal is, tippünk szerint hazai sikerrel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!