<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két szombati meccs, négyszeres odds

Izgalmas tippek szombatra: egyenlít a Kaposvár a negeddöntőben, az Atalanta pedig elcsípi a Milant. Fogadunk?

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

24007. Kaposvár – Szombathely, meccsgyőztes, 1 (2.00) – férfi kosárlabda NB I, 18.00

Szombaton tovább folytatódnak a küzdelmek a férfi élvonalban, a negyeddöntő második felvonásán a Kaposvár fogadja a Falcót. A párharc első mérkőzését jó kezdéssel alapozták meg a sárga-feketék, akik 82-72-re nyertek, és ezzel 1-0-ra vezetnek. S jelek szerint szombaton mindkét oldalon hiányozni fog egy-egy légiós center. A somogyiaknál Simmst kiállították szerdán, míg szombathelyi oldalon Zigeranovic a bokáját fájlalja.

A Kaposvár hagyományosan erős otthon, 13-4-es mutatóval rendelkezik, az utóbbi tíz meccse közül nyolcat megnyert. Ebben az évadban háromszor játszott a negyeddöntőbeli riválissal, Szombathelyen kétszer kikapott, Somogyban 94-75-re győzött. A Falco a liga egyetlen csapata, amely megőrizte a hazai veretlenségét, vendégként ugyanakkor jóval sebezhetőbb (5-12).

19413. Atalanta – Milan, 1 (2.00) – olasz bajnokság, 20.45

A bergamói együttes 65 pontjával az ötödik helyen áll, nagy esélye van kilépni a nemzetközi porondra. Ehhez a hátralévő meccsein kell még jó néhány pontot begyűjteni. A kék-feketék az idei meglepetéscsapat, otthon egészen erős statisztikával rendelkeznek (11-3-3). A formájuk lehetne jobb is: régóta veretlenek, de az utolsó öt bajnokijuk közül csak egyet nyertek meg, a múlt héten Udinéban játszottak döntetlent.

A bajnokság végére „elfogyott” a Milan, Montella gárdája csak a hatodik, 59 ponttal. Idegenben egyébként is sokat hibáztak Susóék (6-6-5), emellett valóban leszálló ágban vannak. Négy mérkőzésen két pont, vasárnap kiadós verés a San Síróban a Rómától (1-4). Sok lesz a hiányzója is a piros-feketéknek. Az Atalanta egyben van, ma újabb sikerével bebiztosíthatja magának az El-indulást.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!