<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: olasz és spanyol futballötletek

Hazai és hazai a Serie A-ból és a LaLigából. Nálunk a Bologna és a Villarreal is nyerő vasárnap. Fogadunk?

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

20028. Bologna - Pescara, 1 (1.45) – olasz bajnokság, 15.00

A Bologna teljesítette a célját, kivívta a bennmaradást. A piros-kékek hullámzóan teljesítettek, voltak kimondottan gyengébb periódusaik is, de szerencséjükre három együttes gyorsan megoldotta a kiesés kérdését. Donadoni alakulata otthon 7-2-8-as statisztikával rendelkezik, az elmúlt hetekben kiszámíthatatlanul szerepelt. Verte az Udinesét magabiztosan, viszont kikapott Empoliban. A Pescarán nem segített az edzőváltás sem, a keret nem volt alkalmas a Serie A-hoz. A kék-fehérek csak 14 pontot gyűjtöttek, a pályán csak egy mérkőzést nyertek meg, a másik "sikerüket" a zöld asztal ellen érték el. A Idegenben 1-3-13-as eredménysort hoztak össze. Formájuk nagyon rossz, az utolsó négy bajnokijukat egyaránt elveszítették. A gárda már szétszéledőben... A Bologna ma megörvendeztetheti közönségét, Destróék megnyerik az összecsapást.

15038. Villarreal - Deportivo, 1 (1.50) – spanyol bajnokság, 20.00

A La Ligából két forduló van hátra. A hazaiak az Európa Ligáért hajtanak, minden esélyük megvan arra, hogy jövőre is kilépjenek a nemzetközi porondra. Az őszt nagyon megnyomták a sárgák, de később többet hibáztak - összességében az 5. helyük a realitás. Jelenleg 63 pontosak, előre már nem léphetnek, viszont pozíciójukra többen pályáznak. otthon 11-3-4-es statisztikát produkáltak, Bakambuék jó sorozatot futottak, de a mőlt héten ez megszakadt a Nou Campban (Barcelona, 4–1). A Deportivo 32 ponttal a tizenhetedik, még egy pontra van szüksége a biztos bennmaradáshoz - öttel megy a Sporting Gijonnal szemben, de az egymás elleni összevetésben a kék-fehérek a jobbak. A csapat nem kezdett rosszul, de aztán gödörbe került, így edzőt váltott Pepe Mel vezetésével egy ideig jöttek is az eredmények, de a szezon végére elfáradt a La Coruna-i játékosok. Az utolsó négy bajnokijukon csak egy döntetlenre futotta erejükből. A zárónapon a Las Palmas lesz a vendégük, ellenük biztosan szereznek pontot. Ma nem, nyer a Villarreal.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!