<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nemcsak, hogy győz a Napoli, hanem

A délieknek muszáj nyerniük az ezüstéremhez, ez össze is jöhet nekik, méghozzá egy eseménydús mérkőzésen.
Olasz bajnokság
Torino – Napoli
Vasárnap, 15.00

A Torino 50 egységével a kilencedik helyen áll, nagyon nem is tud már elmozdulni ebből a pozícióból. Mihajlovics mester fiai otthon erősek voltak (8-8-1), és a támadójátékukra sem lehetett panasz. Nem úgy a védelemre, a 65-56-os gólkülönbségük önmagáért beszél. A formájuk nem rossz, legutóbb kis híján elverték idegenben a Juvét a városi derbin. Veretlenségüket március közepe óta őrzik. Moretti és Acquah eltiltott lesz, más fontos hiányzója nem lesz a bordóknak.

A Napoli az ezüstéremre hajt, a játéknap előtt 77 ponttal a harmadik helyen álltak a déliek, eggyel elmaradva a Roma mögött. Mertensék vendégként 11-4-2-es, brutális sorral büszkélkedhettek, no és azzal, hogy ők termelték a legtöbb gólt idegenben (41-18). A Sarri-legénység remekelt az elmúlt hetekben, az Inter után a Cagliarit verték. Ma eltiltott nem lesz, és sérüléssel sem kell kalkulálnia a szakmai stábnak.

22347. Torino – Napoli, 2 és mindkét csapat szerez gólt (2.30) – Tippmix

Azt gondoljuk, hogy ez a találkozó a támadófutballról szól majd. A Napoli lesz a motiváltabb, és ez három pontot érhet. Tippünk így: 2-es és mindkét csapat szerez gólt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!