<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Bátor húzás az Arsenal meccsére

Merész és kevésbé bátor hazai sikerben gondolkodunk kedden. A ZTE ismét előnyt szerezhet az idegenben rettentően gyenge címvédővel szemben, az Arsenal pedig olyan riválist fogad, melynél nem is kívánhatna jobbat...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

04637. Zalaegerszeg – Szolnok, 1 (1.75) – férfi kosárlabda NB I, 19.00

Két meccs után 1-1-re áll a negyeddöntő-párharc, kedden ismét Egerszegen csapnak össze a felek. A ZTE szoros csatában szerzett előnyt (79-76), majd – a második negyedet 17 ponttal megnyerve - könnyebben egyenlített (94-77) a címvédő, ám ebből nem érdemes messzemenő következtetést levonni. Zalai oldalon mindenki bevethető, mint ahogy a szolnokiak életét is csak apró sérülések nehezítik.

Bencze Tamás együttese 13-5-ös mérleggel rendelkezik otthon, míg a Szolnok legnagyobb problémája éppen abban rejlik, hogy elfogy a tudomány házon kívül (5-13). Az Olaj március közepe óta nem nyert meccset vendégként, és a ZTE elleni mérlegére sem alapozhat, hiszen ebben az idényben négyszer diadalmaskodtak a zalaiak és csak kétszer Vojvodáék. Úgy véljük, marad a sorminta, és a párharc harmadik felvonását is megnyeri a hazai alakulat.

01614. Arsenal – Sunderland, az Arsenal megnyeri mindkét félidőt (1.75) – angol bajnokság, 20.45

Úgy fest, a bajnokság végére elkapta a fonalat az Arsenal, amely három győztes meccsen van túl ebben a hónapban: 2-0-ra verte a Manchester Unitedet és a Southamptont, 4-1-re a Stoke-ot. Szükség is van a nagy hajrára, hiszen elképesztően nagy a harc a harmadik-hatodik helyért, és a Wenger-csapat pillanatnyilag három pontra van a negyedik Citytől, amely – két körrel a vége előtt - BL-selejtezőt érő pozícióban áll. Kedden könnyű meccs vár Özilékre, nehéz elképzelni, hogy a már kiesett, utolsó Sunderland megtréfálná a házigazdát. A kérdés csak az: mennyivel, milyen forgatókönyv szerint győznek az „ágyúsok”?

A vendégek 3-1-13-as idegenbeli mutatója árulkodó adat, a forma pedig értelemszerűen gyalázatos, az utóbbi tucatnyi bajnoki közül kilencet elveszítettek. Fordított szereposztásban, tavaly októberben 4-1-re diadalmaskodtak Giroud-ék, akkor 1-0 és 3-1-re megnyerve a két félidőt. Hazai oldalon Alexis Sánchez és Koscielny játéka kérdéses, Oxlade-Chamberlain és Cazorla nem bevethető. A Sunderland jóval tartalékosabb, különböző okok miatt akár hat-hét futballista is hiányozhat. Az Arsenal múlt szombaton a Stoke stadionjában is mindkét félidőt megnyerve győzött – ezt az opciót választottuk keddre is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!