<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: indul a keddi tutivadászat

Startoljunk norvég gólokkal, aztán irány a svéd futballbajnokság, ahol bízunk a jó nevű Brommapojkarnában. Nyerjünk együtt!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

21536. Start - Sandnes Ulf, 2.5 gól felett (1.60) – norvég másodosztály, 18.00

A norvég második vonal rangadóját rendezik meg kedd este a Start pályaválasztásával. A gárda tavaly még az első osztályban szerepelt, de kiesett, cél most a feljutás. A sárga-feketék 16 pontosak (5-1-1), otthonukban kíméletlenek (3-0-0), és a legjobb támadógépezet az övék: már 19 gólt rúgtak. A Bodótól elszenvedett vereség után két mérkőzést is megnyertek magabiztosan. A Sandnes tavaly lemaradt a feljutásról, ugyancsak 16 pontos (5-1-1), vendégként kétszer nyert egyszer kapott ki. A gárda lendületben van, négy tétmecset nyert meg sorozatban, a kupa után a bajnokságban is jöttek az eredmények. A csapat védelme rendben van, alig kap gólt. Viszont ma a Start vendégeként nem lesz egyszerű a dolguk, várhatóan gólt, gólokat lő a hazai együttes. De a Sandnes is van annyira jó gárda, hogy betaláljon. Három találat jó eséllyel lesz a kilencven perc alatt.

02516. Brommapojkarna - Syrianska, 1 (1.50) – svéd másodosztály, 19.00

A listavezető egy, a kiesés elől menekülő csapatot fogad a svéd második vonalban. A Brommapojkarna évekkel ezelőtt még az első ligában szerepelt, de aztán kiesett, és meg sem állt a harmadosztályig. A feljutás után most megint osztályt váltana a gárda, és eddig ennek megfelelően is szerepel a csapat. Az élen áll 16 ponttal, otthon minden ellenfelét legyőzte (3-0-0), gólkülönbsége 10–1. A formája jó volt, egészen szombatig, ekkor kikapott a Falkenbergsbél (2–1). A piros-feketék már 15 gólt rúgtak, ezzel is listavezetők az osztályban. A Srianska tavaly sikerrel vívta ki a bennmaradást, és ezúttal sem lehet extra célja a gárdának. Jelenleg a 12. 8 ponttal. Idegenben nem megy a sárga-pirosoknak, egy iksz mellett kétszer kikaptak. Az együttes felszálló ágban van, két döntetlen után legutóbb nyert otthon. Ma viszont nem lesz könnyű dolga a Syrianskának, a Brommapojkarna nagy falat lesz számukra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!