<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy ebbe a tippbe beleszeretsz

A Manchester City számára fontos a meccs, a birminghamieknek kevésbé - hazai sikerrel és gólokkal kalkulálunk.
Angol bajnokság
Manchester City - West Bromwich
Kedd, 21.00

Pep Guardiola alakulata két fordulóval a zárás előtt 72 pontjával a 3. helyen áll, de az 5. Arsenal is 69 egységével is lőtávolon belül tanyázik - a halványkékek győzelmi kényszerben lépnek ma pályára. Otthon ez nem is szokott gondot okozni, 10-7-1-es mérlegük erről tanúskodik, 34 rúgott góljukra csak 16-tal feleltek az ellenfelek. A közelmúltban két győzelmet arattak, előbb a Palace-szal törölték fel a gyepet (5-0), majd a Leicestert is legyűrték (2-1). A keretben Bravo és Gündogan sérült.

A WBA motiválatlan, ez látszik az elmúlt hetek teljesítményén. 45 pontjával a középmezőnyben áll, előre nem léphet már, legfeljebb egy-két pozíciót ronthat. Tony Pulis menedzser alakulata vendégként nem volt meggyőző, mutatója 3-7-7. Március közepe óta nem nyertek a csíkosak. Matt Phillips sérülés miatt nem tarthat a társakkal.

01815. Manchester City - West Bromwich, 1 és 3.5 gól felett (1.90) – Tippmix

A Citynek nagyon kellenek a pontok, Gabriel Silváék nyernek is, és emellett találatokkal is kalkulálunk - néggyel legalább.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!