<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bízunk a házigazdában: nálunk ez fix 1-es

A hazaiak elbírják az esélyesség terhét, és meggyőző teljesítménnyel behúzzák a három pontot. Fogadunk?
Svéd bajnokság
Norrköping – Kalmar
Kedd, 19.00

Az előző évad bronzérmese nem kezdte jól a szezont, az első meccsét ugyan megnyerte, de utána kétszer is kikapott. A folytatás már jobbra sikeredett, azóta nem szenvedtek vereséget Jens Gustafsson fiai. Otthon 2-1-1-es mérleggel rendelkeznek, két hete nem bírtak a Sundsvallal (0-0), utána azonban nyertek Holmbergék az újonc AFC Eskilstuna stadionjában. A keretben egy középpályás és egy bekk sérült, eltiltott nem lesz a csapatban.

A Kalmar az előző kiírásban az élmezőny mögött zárt, az idén viszont komoly gondok vannak a pirosaknál. Csak öt pontja van (1-2-5), az utolsó előtti helyen áll, idegenben egy iksz mellett kétszer kikapott. Elmék formája rossz, két vereségből érkeznek a keddi bajnokira. A védelem tragikus, már 16-szor kapitulált. A keret nem teljes, eltiltott lesz egy középpályás, a védelemben sérülés matt kell kihagyni egy centerhalfot.

02583. Norrköping – Kalmar (0-1) 1 (1.85) - Tippmix

A Norrköping jobb csapat, a Kalmar jó eséllyel nem ezúttal jön ki a gödörből.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!