<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: nem fogod elhinni, mit várunk az MU-tól

Az Európa-liga döntője előtt aligha fognak megszakadni a manchesteri futballisták - a tippünk ennek megfelelő. Egészen más a helyzet az NB II-ben...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

12319. Manchester Utd. - Crystal Palace, X2 (1.42) – angol bajnokság, 16.00

Az utolsó fordulóban rendezendő meccsnek semmi jelentősége nincsen, vagy legalábbis nem sok. A hazaiak egészen biztosan indulhatnak az Európa-ligában, ám, ha jövő szerdán nyernek Stockholmban az Ajax ellen az El-döntőben, akkor egyből a BL-főtáblájára kerülnek. Jose Mourinho menedzser természetesen a kupadöntőre élesíti csapatát. Ennek megfelelően az Old Traffordon felforgatott összetételű MU futhat ki a gyepre. A vörösök 66 pontjukkal a hatodik helyen állnak, se előre, se hátra nem tudnak lépni. Otthon 7-10-1-es statisztikával rendelkeznek, ami egészen középszerű Rooney-ékhoz képest. A formájuk vegyes, az utóbbi öt Premier Legue-meccsen nem jött össze a siker - néhány hete már kimondták a klubnál, hogy az El élvez prioritást.

A Crystal Palace sokáig a kiesés elkerüléséért harcolt, ezt eredményesen is tette. A londoniak a tavaszt nagyon megnyomták, így az is belefért, hogy az utolsó négy meccsük közül hármat is elveszítsenek. A múlt héten viszont győztek, a Hullra mértek nagy verést (4–0). Most a 13. helyen állnak 41 ponttal. Idegenben nem voltak veszélytelenek Bentekéék (6-3-9), nyertek például az Anfield Roadon is (Liverpool, 1–2). A tartalékos házigazda ellen jó eséllyel pontot szereznek a vendégek.

30774. Balmazújváros - Szolnok, 1 (1.70) – NB II, 18.00

Három fordulóval a másodosztály vége előtt a hazaiak bizakodhatnak, mivel 64 ponttal a harmadik helyen állnak, a második Kisvárdától csak eggyel maradnak el. Ha előznének a hajrában, akkor történetük során először vághatnak neki az NB I-nek a balmazújvárosiak. Az utolsó fordulóban a Kisvárdát fogadják a piros-feketék, a feljutás várhatóan akkor dől majd el. A gárda hazai pályán erős, statisztikája 11-2-4, és jó formát is mutat. Veretlen április közepe óta, az utolsó négy hazai bajnokiját pedig megnyerte. Legutóbb Soroksáron döntetlenezett rangadón (1–1). A védelme nagyon stabil, csak 10 gólt kapott a stadionjában. A Szolnok a kilencedik, nagyon már nem tudnak változtatni helyzetükön Olaszék. Idegenben 6-4-7-es eredménysort tudnak felmutatni, viszont már régen nem győztek: az utolsó ötön nem nyertek, három vereség után kétszer ikszeltek. A Balmaz nagy lépést tehet az első ligás tagság megszerzéséért, ezt a motiválatlan szolnokiak ellen könnyedén megteheti.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!