<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ellentétes forma: szép pénzért hazai diadal

A „hattyúk” bebiztosították a Premier League-tagságot, vasárnap pedig szépen búcsúznak el a szurkolóiktól.
Angol bajnokság
Swansea - West Bromwich
Vasárnap, 16.00

Nem volt egyszerű éve a walesi alakulatnak. A „fehérek” megnyerték ugyan az első mérkőzésüket, viszont a következő sikerre egészen november végéig kellett várni... A pocsék ősz után jött a menedzserváltás, Paul Clement ült le a kispadra, és a téli átigazolási időszakban azért sikerült megerősíteni a keretet (Olsson, Ayew, Narsingh). Llorentéék márciusban ismét hullámvölgybe kerültek, de ezt az utolsó négy bajnokijukon korrigálták: szereztek tíz egységet, így letutizták a bennmaradást. 38 ponttal a 17. helyről várják a zárófordulót, a Liberty Stadiumban 7-3-8-as mérleget összehozva. A keretben Dyer, Montero, Rangel és Routladge nem áll rendelkezésre.

A birminghami alakulat igazi középcsapat volt az idén, 45 ponttal a 9. helyen áll, előre és hátra sem kellett tekintgetniük a csíkosaknak. A szezon végére rendesen beleszürkültek a mezőnybe Tony Pulis fiai, akik legutóbb március közepén ünnepelhettek győzelmet, utolsó hét Premier League-összecsapásukból hatot elveszítettek, az utolsót a héten a Mancheseter City vendégeként (3-1). 2016. december 31-én győztek vendégként utoljára bajnokin... Motiválni már nehéz Livermore-ékat, akik idegenben amúgy sem voltak meggyőzőek (3-7-8). Rondon, Matt Phillips és McAulay sérülés miatt nem lehet ott a pályán.

23687. Swansea - West Bromwich, 1 (2.00) – Tippmix

A Swansea lendületben van, otthon léphet pályára, a WBA-nak pedig amolyan kötelezettség kategóriába tartozik a mai fellépés. A hattyúk szerintünk szépen búcsúznak, és behúzzák a három pontot. Tippünk így: 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!