<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Figyelem, izgalmas húzás a Serie A-ból!

Idegenben rettentően gyenge riválist fogad, ezért azt mondjuk: gólgazdag meccsen tartja otthon a pontokat a Sassuolo.
Olasz bajnokság
Sassuolo – Cagliari
Vasárnap, 15.00

Felemás érzésekkel tekinthet vissza a szezonra a zöld-fekete alakulat. Tavaly az élmezőnyben zárt, bejutott az EL csoportkörébe, ám ott nem tudott maradandót alkotni, és ezzel párhuzamosan gyemén szerepelt a Serie A-ban is. Ősszel még sérüléshullám is sújtotta Eusebio Di Francesco alakulatát, amely mindvégig a Serie A második felében tanyázott - jelenleg is a 14. helyen áll 43 egységgel. A Mapei Stadionban nem voltak félelmetesek Politanóék, mérlegük csak 6-3-9. Az utolsó hat bajnokijukon viszont jól teljesített a gárda, megőrizte a veretlenségét, a múlt vasárnap Defrelék például az Internál is diadalmaskodtak (1-2). Duncan, Mazzitelli és Pellegrini sérült, ettől függetlenül marad a 4-3-3-as felállás, a támadósorban a Berardi-Iemello-Politano trió kezd.

A Cagliari gyorsan bebiztosította a bennmaradást, így a szárdok tulajdonképpen már nyugodtan futballozhattak tavasszal. Massimo Rastelli vezetőedző jó kis csapatot pakolt össze a szigeten, Sauék elsősorban otthon vitézkedtek, vendégként szerény, 3-2-13-as mutatót hoztak össze. A támadójátékkal nem volt gond, Boriello sokadvirágzását élte, viszont a védelem, no az nem állt a helyzet magaslatán az esetek többségében. Gólkülönbségük 51-69, ez azért beszédes adat, over/under statisztikájuk 24/12. A formájuk kiszámítható: az utolsó három hazaijukat behúzták, vendégként mindhármat elbukták. A szárdoknál ezúttal Melchiorri, Ceppitelli és Dessena marad ki a keretből sérülés miatt.

21230. Sassuolo – Cagliari, 1 és 2.5 gól felett (2.20) – Tippmix

Karácsony előtt két nappal fordulatos mérkőzésen a Cagliari 4-3-ra verte a Sassuolót. Ezúttal inkább a zöldeket érezzük esélyesebbnek, no és persze várunk gólokat, legalább hármat…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!