<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ne is keresd tovább a nap tippjét!

A Rovers otthon erős, a Wanderers viszont bárkinek képes betalálni - gólváltással számolunk a keddi összecsapáson.
Ír bajnokság
Shamrock Rovers - Bray Wanderers
Kedd, 21.00

A Shamrock egyelőre csak az 5. helyen áll, 16 fellépésen 22 egységgel, otthon masszív, 5-1-2-es mérleggel. Gólkülönbsége saját közönsége előtt 12-8, csak a Derry úszta meg találat nélkül a Tallaght Stadium-bsn tett vizitet. Az elmúlt hetekben kiszámíthatatlanul teljesítenek a zöld-fehérek, győzelmekre vereségek jöttek, legutóbb a listavezetőnél szaladtak bele a késbe (4-1). Egy belső középpályás eltiltott lesz, egy balbekk pedig sérült.

A Bray eddig üde színfoltja az ír élvonalnak, a gárda simán belemegy az adok-kapokba, 27 pontjával a 3., gólkülönbsége pedig 32-24. Idegenben is jól mennek Harry Kenny fiai, mérlegük 4-1-3, 16 lőtt góljukra 12-vel válaszoltak az ellenfelek. Az elmúlt hetekben kicsit döcög a szekér, utolsó öt bajnokijukból csak egyet nyertek meg. A keretben két középpályás eltiltott lesz, egy támadó pedig sérült.

07219. Shamrock Rovers - Bray Wanderers, mindkét csapat szerez gólt (1.60) – Tippmix

A Shamrocknak 11/5, a Braynak 12/4 az over/under statisztikája, áprilisban fordított pályaválasztással 4-2-es Wanderers-siker született. Ma is a gólokban van leginkább fantázia, mindkét fél betalál, és simán összejöhet három találat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!