<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? 1.90-ért és 3.75-ért fogadunk

Kevés gól Svédországban, kosáreső Valenciában: ilyen egyszerű a pünkösdi ötletcsokrunk. Két mérkőzéssel több mint hétszeres szorzót hoztunk össze...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

18721. GAIS – Trelleborgs, 2.5 gól alatt (1.90) – svéd másodosztály, 19.00

A svéd második vonalban a 11. fordulót rendezik meg. A GAIS 12 egységgel a 11. helyen tanyázik, 2-1-1-es hazai mérlegéhez 3-2-es gólkülönbség társul. A formája totálisan kiszámíthatatlan, minden kimenetelt produkált az elmúlt hetekben. A keretben van hiányzó, két bekk is kidőlt a sorból.

A Trelleborgs jelenleg a hatodik, a dél-svéd alakulat 16 egységig jutott, lendületben van, három játéknap óta veretlen, viszont idegenben azért nem brillírozik (1-2-2). A találatokat inkább hazai környezetben termeli, vendégként 6-6 a gólkülönbsége. Egy csatár és egy védekező középpályás sérült. Úgy véljük, a kikötővárosiak meglephetik a göteborgi ellenfelüket: kevésgólos meccsen pontot, pontokat hozhat el a Trelleborgs.

03508. Pamesa Valencia - Baskonia Vitoria, 1 és 160.5 pont felett (3.75) – spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 20.30

Meccslabdához ért a Valencia, hiszen döntős lehet, amennyiben hétfő este harmadszor is legyőzi Hanga Ádám együttesét, a Baskoniát (a másik ágon a Real Madrid söpréssel intézte el a Málagát). A Pamesa a párharc első összecsapásán elvette a baszkok pályaelőnyét (82-83), majd 90-70-es győzelemmel egyenlítettek Hangáék. Ezt követően ruccantak át a fiúk Valenciába, ahol szombaton 75-69-re diadalmaskodott a házigazda. Nem volt túl színvonalas csata, a Pamesa kosarasai mindössze 37 százalékos mezőnymutatót (23/61) hoztak össze, az első és a harmadik negyedet simán hozták, ám a Baskonia mégsem szakadt le.

Valenciában szenzációsan teljesített az alapszakasz harmadik helyezettje: a 14 győzelmet két vereség csúfította. A negyeddöntőben a Pamesa nem adott esélyt a Barcelonának sem, előbb 83-61-re, majd 67-64-re verte. Figyelemre méltó, hogy ebben a szereposztásban négy és fél éve nem terem babér a Baskoniának, hiszen az utóbbi hét találkozót megnyerte a házigazda. Noha szombaton 144-nél megálltak, ezúttal több pontot várunk (az elődöntő első két meccsén 165 és 160 született). Egyrészt Dubljevicék csak nem céloznak olyan pontatlanul, mint legutóbb, másrészt a vendégcsapatnak pörögnie kell, ha ki akarja harcolni az ötödik találkozót, melyet ismét otthon vívhatna. Hátha újra kiszakad a kosárzsák…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!