<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Magyar-orosz? Nálunk ez a nyerő tipp

Győzni szeretne Budapesten Sztanyiszlav Csercseszov, az orosz futballválogatott szövetségi kapitánya, ettől függetlenül nem a felkészülési mérkőzés eredményét tartja elsődlegesnek.
Válogatott felkészülési mérkőzés
Magyarország – Oroszország
Hétfő, 20.30

Felkészülési meccset vív egymással a két válogatott a Groupama Arénában. A mieink számára nem indult jól a 2017-es esztendő, Portugáliában sima, 3-0-ás vereséget szenvedtek Dzsudzsákék az aktuális Európa-bajnoktól. A vereség előtt is valószínűsíthető volt, hogy nem jutunk ki a vébére, de ezzel a zakóval már minden lényegi kérdés eldőlt. Ennek tudatában Bernd Storck szövetségi kapitány fiatalításba kezdett, így hétfőn többen is bemutatkozhatnak a nemzeti csapatban. Csapatunkra a héten Andorra elleni selejtező vár - azért annak simának kell lennie.

Az oroszok selejtezők nélkül készülnek a hazai rendezésű, 2018-as világeseményre. Az Eb-n leszerepelt gárda vérfrissítésen esett át, a stabil, jó eredmények viszont egyelőre váratnak magukra. Ikszeltek a belgákkal, előtte kikaptak Elefántcsontparttól, verték a románokat, de alulmaradtak a katariakkal szemben. A napokban még Chilével találkozik a „nagy testvér”. Mindkét oldalon a csapatépítés folyamata zajlik, óvatos meccset és kevés gólt várunk.

A mérkőzés helyszínén, a Groupama Arénában rendezett vasárnapi sajtótájékoztatón a szakember elmondta, külön a magyarokra készítették el taktikájukat, a Svájc és a Svédország elleni összecsapásokat elemezték ki. A korábbi kiváló kapus megjegyezte, eddig nem tudott róla, hogy a hazaiaknál Bernd Storck több fiatalnak is lehetőséget kíván biztosítani, azonban ez semmit nem változtat a tervükön, főként mert náluk is számos ifjú tehetség szeretné megmutatni magát.

Az MTI kérdésére válaszolva a kapitány hangsúlyozta, nagyon várják a hétfői találkozót, hiszen ezen a mérkőzésen derül ki igazán, milyen munkát tudtak elvégezni az elmúlt időszakban, és mi az, amit a hátralevő napokban még ki kell javítaniuk. Hozzátette, természetesen mindig nyerni akarnak, de a pályán most az „elvégzett munka fog realizálódni”.

Azt már tudjuk, hogy Szalai és Elek sem játszik az oroszok ellen, szinte biztos, hogy egészen furcsa csapattal állunk ki hétfőn este.

14546. Magyarország - Oroszország, 2.5 gól alatt (1.55) - Tippmix

Az oroszoknak kevesebb, mint két hetük van a hazai rendezésű Konföderációs Kupáig, ráadásul a jelenlegi 27 fős keretet szerdáig 23 fősre kell szűkíteni, Csercseszov munkáját pedig számos sérülés nehezíti. A gárda az elmúlt bő egy hetet Ausztriában, a tiroli Neustiftben töltötte, a keretből kidőlt Artyom Dzjuba, Alan Dzagojev, valamint a honosított brazil Mário Fernandes is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!