<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: a finnekben és a Körmendben bízunk

Finnország meg sem közelíti a csúcsformáját, de Liechtensteint így is vernie kell. Hozunk tippet a hazai kosárligából is.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02809. Finnország – Liechtenstein, 1 és 3.5 gól alatt (1.85) – válogatott felkészülési mérkőzés, 18.00

A finnek nagyon gyatrán szerepelnek az I-csoportban, Koszovóval vívnak különcsatát az utolsó hely elkerüléséért. Tétmeccset emberemlékezet óta nem nyertek, viszont legutóbb, barátságos mérkőzésen értékes ikszet értek el Ausztriában (1-1). A hatosukban öt selejtezőn csak háromszor voltak eredményesek a kék-fehérek, akik vasárnap Ukrajnát látják vendégül.

Liechtenstein a G-jelű csoportban az utolsó, még nincs pontja, gólkülönbsége 1-19. A miniállam legénysége az olaszoktól és a spanyoloktól csúnyán kikapott, a többi ellenféltől nem annyira. A hét utolsó napján olaszországi túrával zárják az idei szezont. Eddig a finnekkel kétszer találkozott Liechtenstein, és egyszer sem volt sok találat. Úgy véljük, ezúttal sem lesz kiütés, négy találatot nem hoz a kilencven perc.

09169. Körmend – ZTE, 1 (1.45) – férfi kosárlabda NB I, 18.00

Szomszédvári rangadót rendeznek szerda este, a Körmend a Zalaegerszeget látja vendégül a két győzelemig tartó bronzcsata első felvonásán. A körmendieket az elődöntőben a megyei rivális Falco állította meg, míg a ZTE vesztét a kupagyőztes Alba okozta. Nagy kérdés, hogy a két csalódott csapat közül melyik lesz a motiváltabb.

A Körmend és a ZTE, vagyis az alapszakasz harmadikjának és a negyedikjének csatájába a pályaelőnnyel bíró vasiak 41, a zalaegerszegi rivális 43 bajnokival lép be. Előbbi 25, utóbbi 26 sikert számlált ezeken a mérkőzéseken. A dobott pontokban a Körmend a jobb, 3589 (87.5/meccs) ez a mutató, míg a ZTE részéről a 3670 egység 85.4-es átlagot jelent – ugyanez a kapott pontoknál 80.5–83.2, vagyis átlagban a vasiak kapják a kevesebb pontot. Körmend–ZTE párharcból is volt már négy a szezon során: az alapszakaszt 2-0-ra „nyerte” a Körmend, a középszakaszban pedig hazai sikerek születtek a két találkozón. Tippünk szerint ezúttal is ez lesz a forgatókönyv…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!