<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Remekül fizető ötlet a nizzai tesztmeccsre

Bár több sztár csak a kispadon kap helyet, az olasz válogatott még így is erősebbnek tűnik a pocsék formában lévő, és ugyancsak tartalékos Uruguaynál.
Válogatott felkészülési mérkőzés
Olaszország – Uruguay
Szerda, 20.45

Giampiero Ventura együttese egészen biztosan tartalékos összeállításban lép pályára szerda este, lapértesülések szerint néhány Juve-játékos még pihenőt kap. A kék-fehérek a csoportjukban a második helyen állnak, Spanyolországgal egyaránt 13-13 egységet szereztek. A dél-amerikaiak elleni tesztmeccset – melyet semleges helyszínen, Nizzában vívnak – követően már csak egy fellépés vár Olaszországra a nyáron: vasárnap a csoport leggyengébb láncszemét, Liechtensteint fogadja.

Ventura kapitány azt már elárulta, hogy a Milan tinije, Donnarumma véd, noha a keretben a veterán legenda, Buffon is helyet kapott. Verratti, a PSG középpályása sérülés miatt hiányozni fog, Balotelli, aki „hazai” stadionban futballozhatott volna, eleve nem tagja a keretnek.

A hadrend várhatóan a 3-4-3-as lesz, az Astori, Caldara, Darmian alkotta védelem előtt a Conti, De Rossi, Montolivo és Spinazzola négyes kap helyet, elől Insigne és Édes támogatja majd Belottit.

02881. Olaszország – Uruguay, 1 (2.00) – Tippmix

Az uruk egyelőre továbbjutó helyen állnak Dél-Amerikában, de pocsék formában vannak: az utolsó három selejtezőjüket elveszítették, ráadásul a napokban barátságos mérkőzésen az írektől is váratlanul simán kikaptak (3-1). A keretben vannak hiányzók, Cavanit le kellett cserélni az említett találkozón, Suárez egyelőre nincs is a csapattal. A center így minden bizonnyal Stuani lesz, Óscar Tabárez szövetségi kapitány pedig alighanem alaposan megszervezi majd a védelmet. Ezzel a csapatrésszel ugyanis akadtak problémák az elmúlt időszakban: az írektől hármat, Perutól kettőt, Brazíliától négyet, Chilétől hármat kaptak Pereiráék. Egy-két gólra az olaszok is jók lehetnek…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!