<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4.4-es szorzó pénteki ötletekkel

Mi azt mondjuk, péntek este nem ér véget a Falco-Alba ütközet, aztán irány Írország, ahol az élvonalban és a másodosztályban is a gólokkal matekozunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

04889. Szombathely - Alba Fehérvár, meccsgyőztes, 1 (1.60) – férfi kosárlabda NB I, 18.00

Óriási a tét a magyar döntőben: a vendégek a bajnoki címért, a hazaiak az életben maradásért lépnek pályára. Null egyes hátrányból fordítva kettő egyes előnnyel várhatja a Falco elleni bajnoki döntő negyedik mérkőzését az Alba Fehérvár együttese. A találkozót Szombathelyen, az Aréna Savariában rendezik meg, ahol a finálé második meccsén az Alba vette el a sárga-feketék 21 meccses veretlenségi szériáját. A legutóbbi ütközet egészen az utolsó pillanatokig nyílt volt: a 86-77-es végeredmény csalóka. Pustahvar és Zsigeranovics viszonylag gyengén szerepelt, ennek ellenére tartotta magát a Falco.

Ebben a párharcban egészen a finálé első meccséig mindig a házigazda diadalmaskodott a most futó idényben: Szombathelyen 89-61-re, valamint 69-62-re nyert a Falco. A hírek szerint mindkét oldal valamennyi kosarasa bevethető – tippünk szerint nem ér véget a csata, egyenlítenek a vasiak, és a székesfehérvári ötödik találkozón dől el az aranyérem sorsa.

13936. Drogheda Utd. - Dundalk, nem szerez gólt mindkét csapat (1.65) – ír bajnokság, 20.45

A házigazda a biztos bent maradásért harcol, a vendégek pedig - jobb híján - az ezüstéremért. A Drogheda 17 bajnokin 17 pontot gyűjtött, nem lehet biztonságban, mivel a riválisok nagyon közel állnak hozzá. A gárda támadósora gyötrelmes formát mutat most már hetek óta. az utolsó 5 bajnokiján nem talált be! 2-4-2-es otthoni statisztikája nem túl félelmetes, a formája pedig furcsa: két vereség után jött a 3 gól nélküli döntetlen.

A Dundalk tavaly kisebbfajta csodát tett az EL-meneteléssel, de az idén ezt nem tudta kihasználni a bajnok. Messze lemaradt a listavezető Cork City mögött: a fekete-fehéreknek 31, a bajnokjelöltnek 48. A dobogó lehet a realitás, de csak akkor, ha javít idegenbeli mutatóján, ami 4-0-4. A csapat egész jó passzban focizott hetek óta, de legutóbb a Cork nagyon elverte otthon (0-3). Ma javít a Dundalk, de ez a tipp gyengén fizet. Viszont a Drogheda csatáraiban lehet továbbra is bízni, hogy nem találják meg a góllövő cipőjüket. Nem lesz hazai találat. Tipp: Mindkét csapat szerez gólt: nem.

13340. Wexford Youths - Athlone, 2.5 gól alatt (1.70) – ír másodosztály, 20.45

Az ír második ligában igazi kiesési rangadót rendeznek a 16. fordulóan. A Wexford 7 pontos, sereghajtó, 1-3-3-as hazai statisztikájához visszafogott, 5-7-es gólkülönbség passzol. Gyenge teljesítményt nyújt a bajnokság kezdete óta, egy kis változást a Shelbourne elleni hazai győzelem jelentette május közepén, de azóta már újra kétszer kikapott idegenben. Ezeken megint nem lőtt gólt. Lesz eltiltottja a csapatnak. Az Athlone sem lehet büszke idei produkciójára, 13 ponttal az utolsó előtti, idegenben eddig egyszer nyert - éppen mai ellenfelénél 1-0-ra, de még a szezon elején. A formája rossz, négyszer kapott ki sorozatban. Vendégként hat góljára 19-et kapott. A bukik a hazaiakat érzik esélyesebbnek, de ennél a mérkőzésnél nagy lutri lenne a kimenetelre fogadni. A gólok ellen menni sokkal érdemesebb, alig ha ma kezdik el termelni a találatokat az együttesek.Tipp: -2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!