<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? X-gyanús meccsekre bukkantunk

A finneknél és az íreknél is élvonalbeli bajnokit rendeznek péntek este, itt is, ott is kiszúrtunk egy-egy X-gyanús ütközetet. Több mint nyolcszoros zsetont érhet a két megérzés...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08699. Lahti - Ilves, X (2.70) – finn bajnokság, 17.30

Két középcsapat találkozik egymással a finn bajnokság 12. játéknapján. A házigazda 15, az Ilves 16 pontot gyűjtött eddig, mindkét együttesre jellemző a zárt védekezés, valamint, hogy nem vállalja fel a túlzottan nyílt játékot. A Lahti otthon viszonylag kiszámíthatóan szerepel, egyszer nyert, egyszer veszített, háromszor pedig döntetlenre végzett. A formája is kiegyensúlyozott, három mérkőzésen osztozott meg a pontokon - egyik találkozó sem hozott gólt. Összességében már négy meccs óta érintetlen a fekete-fehérek hálója.

Érdekes módon pontjai nagy részét idegenben hozta össze az Ilves, statisztikája 4-0-2. A formája szeszélyes, eddigi egyetlen ikszét a nyitó fordulóban éppen a Lahti ellen játszotta. Nem várható gólzápor, emellett a döntetlen jó választás erre a mérkőzésre.

05046. Finn Harps - Shamrock Rovers, X (3.20) - ír bajnokság, 21.00

Az ír élvonalban már a 18. fordulót rendezik meg, és bizony mindkét csapatnak úgy kell a pont, mint egy falat kenyér. A házigazda, bár a nyolcadik helyen áll, mindössze két egység az előnye a már kieső pozícióban állomásozó Sligóval szemben. A társaság 18-nál tart, otthon szeszélyes, mérlege 3-1-4, a formájában viszont bízhat. Három találkozót vívott meg vereség nélkül, két hazai sikert követően a Sligónál remizett.

A Shamrock a dobogóra hajt az idén is, egyelőre azonban csak az 5. 26 egységgel. Csüggednie viszont nem kell, hiszen a 3. Derry is mindössze 28-nál tart. A zöldek vendégségben szenvednek, két győzelem mellett hatszor kapituláltak, kész szerencse, hogy saját létesítményükben azért lényegesen jobban megy a gárdának. A keretek közül a vendégeké az esélyesebb, viszont a Finn Harps mellett szól, hogy jobb passzban várja a mai ütközetet. A pontosztozkodás nem tűnik rossz választásnak, különösen ilyen szép szorzóért...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!