<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A svéd kurdok otthon ellenállhatatlanok

A feljutás immár reális cél lehet a házigazda számára, amely otthon kíméletlen vendéglátó. Ma ezt a Norrby is megtapasztalhatja.
Svéd másodosztály
Dalkurd - Norrby
Hétfő, 19.00

A Dalkurd 13 fordulót követően 26 egységgel a második helyről várta a játéknapot. A kurd kisebbség által létrehozott klub stabil lábakon áll, bevállalnák akár az első ligát is. Eddig ennek megfelelően teéjesítenek a zöld-fehér-pirosak, otthonukban pedig különösen erős mérleggel rendelkeznek. Öt siker mellett kétszer remiztek, gólkülönbségük pedig 17-1. A formájuk összességében jó, s noha két hete kikaptak az Orgryte vendégeként, legutóbb fontos rangadót nyertek meg a Helsingborg ellen (5-0). A keretben egy középpályás sérült, más hiányzó nem lesz.

A Norrby újoncként vágott neki a pontvadászatnak, jelenleg 15 egység áll a neve mellett, s így a kiesőzónában tanyázik. Idegenben nagyon nem megy a kiscsapatnak, egy siker mellett ötször is vesztesként térhetett haza. A rajtot nagyon elszúrta a társulat, ám mostanában azért már jönnek az eredmények. Az utazókeretből egy bekk és egy szélső marad ki sérülés miatt.

10961. Dalkurd - Norrby, (0-1) 1 (1.70) - svéd másodosztály, 19.00

Bár a Norrby felszálló ágban van, a Dalkurd otthonában nem lesz esélye a pontszerzésre. Érzésünk szerint a házigazda legalább két góllal elveri ellenfelét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!