<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Nézzünk két szerdai duplázót!

Ravasz ötlet a portugál-chilei elődöntőre, aztán irány Belfast, ahol a San Marino-i La Fioritát látja vendégül a Linfield. Mészárlás várható...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

12802. Portugália - Chile, 1. félidő X, (1.90) - Konföderációs Kupa, 20.00

A konföderációs Kupában már az elődöntőket rendezik. A luzitán nemzeti csapat hét egységet szerzett, így megnyerte csoportját. Mexikóval a nyitófordulóban remiztek Naniék (2-2), majd az oroszokat és Új-Zélandot lenullázták Ronaldoék: a házigazda egy, a szigetlakók négyet kaptak Fernando Santos alakulatától. Az Európa-bajnok egyébként jó formát mutat, teljesen megérdemelten jutottak a négy közé. A védelem kellően stabil, elől pedig Andre Silváék életveszélyesen futballoznak.

Chile hozta a kötelezőt, továbbjutott a B-csoportból. A Kamerun elleni 2-0-ás győzelem után kétszer remizett Juan Antonio Pizzi szövetségi kapitány együttese: a németekkel és az ausztrálokkal is 1-1-re végeztek Sanchezék. A dél-amerikai társaság eddig semmi extrával nem rukkolt elő, tán annyit érdemes kiemelni, hogy a támadók gyakran hoztak rossz döntéseket az ellenfelek kapuja előtt. A portugálok tűnnek esélyesebbnek, és szerintünk Ronaldóék jutnak majd a fináléba. Viszont: nem mehetnek fejetlenül előre a piros-zöldek, így a döntést inkább a második félidőre várjuk. A szünetre iksszel vonulnak a csapatok.

11068. Linfield - La Fiorita, (0-2) 1 (1.95) – BL-selejtező, 20.45

A Linfield alaposan felpörgött a legutóbbi évad végére: az utolsó kilenc meccsén diadalmaskodva nyerte meg az északír bajnokságot. Hazai környezetben, vagyis a belfasti Windsor Parkban gyakran szerzett három-négy-öt gólt az együttes, amely 2012 után nyert ismét aranyérmet. A Linfield – melynek kapuját a válogatott Roy Carroll védi – igyekezett megerősíteni a keretét, és összességében az európai porondon sokkal tapasztaltabb szerdai riválisánál.

A San Marino-i La Fiorita klasszikus kiscsapat, még akkor is, ha a legutóbbi évadban visszavette a bajnoki címet a Tre Pennétől. Az együttes három éve játszhatott legutóbb BL-selejtezőt, akkor az észt Levadia 7-0-ra és 1-0-ra verte. Nem könnyíti meg a La Fiorita helyzetét, hogy szerdán – sérülés miatt - nem áll rendelkezésre a csapatkapitány, a 41 éves Andy Selva. A felek még sohasem játszottak egymással – nehezen tudjuk elképzelni, hogy ne a Linfield (melynek kerete tízszer értékesebb az ellenfélénél) jusson tovább. A következő kör már alighanem az északíreknek is a végállomás lesz, ugyanis a párharc győztesére a skót Celtic vár…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!