<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ezt várhatjuk az ír élvonal rangadójától

A harmadik fogadja a második helyezettet: önmagában rangadó, de extra tétje mégsincs az összecsapásnak. Gólokkal kalkulálunk, legalább hárommal...
Ír bajnokság
Bray Wanderers - Dundalk
Péntek, 20.45

A Bray eddig önmagához képest nagyszerűen teljesít, a társaság az előkelő harmadik helyről várhatja a folytatást. Húsz fellépésen 33 egységig jutott, jelenlegi pozíciójában inkább hátrafelé kell tekintgetnie, a Cork és a Dundalk is elhúzott tőle. Otthonában nem nem rossz, 5-2-2-es mérleggel rendelkezik, ehhez a gólkülönbség 19-14, az over/under statisztikája pedig 15/5 - nem igazán lehet unatkozni a brigád meccsein. Harry Kenny menedzser két középpályás és egy védő szolgálataira nem számíthat sérülés miatt, eltiltott nem lesz a keretben.

A Dundalkról már sokat elmélkedtünk ezen hasábokon is, hogy vajon miért nem tudja megismételni tavalyi produktumát a fekete-fehér sereg. Jelenleg negyven ponttal a második helyen állomásozik, esélye nincs a Cork utolérésére, ugyanis a listavezető képtelen hibázni. Ugyanez nem mondható el Stephen Kenny alakulatáról, amely főleg idegenben hullajtott el értékes egységeket. Mérlege 5-0-4, gólkülönbsége viszont meggyőző, 21-9. A formája is felfelé ívelő, az utolsó három bajnokiján nem hibázott, sőt, még csak gólt sem kapott. Over/under mutatója 14/6. A keretben egy bekk régóta sérült, rajta kívül meghatározó ember nem hiányzik a csapatból.

14366. Bray Wanderers - Dundalk, 2.5 felett (1.55) - ír bajnokság, 20.45

A két gárda az idén már egyszer összefutott egymással, akkor a Dundalk pályáján, az Oriol Parkban a vendégek 3-1-re győztek. Ezúttal is inkább a találatokban bízunk, meggyőződésünk, hogy nem ma kezdik el stabilizálni a védelmeket az alakulatok.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!