<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: az U21-es döntőre is van ötletünk

A német és a spanyol fiatalok párharca mellett az ír másodosztályban találtunk egy egészen jól fizető kétesélyt...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05146. Shelbourne - Waterford United, 1X (1.80) - ír másodosztály, 20.45

A házigazda a negyedik helyen áll az ír második ligában 17 fordulót követően, 22 pontja átlagos teljesítményre vall. A piros-fehérek 2-3-3-as hazai mérlegén lenne mit javítani. Mindenképpen biztató a formája, egy hazai döntetlent követően két idegenbeli sikert aratott, ráadásul dobogós alakulatok otthonában.

A Waterford az élvonalba jutást tűzte ki célul, eddig ennek megfelelően is teljesít a gárda. Vezeti a ligát, 35 egység áll a neve mellett, néggyel előzi meg a második UCD-t. Idegenben azért sebezhető a társaság, statisztikája 3-4-2. Nagy formában volt az United, ám legutóbb a nagy riválisnál kikapott (UC Dublin, 3-2). A jó formát mutató Shelbourne meglepheti a listavezetőt, és egy pontot otthon tarthat - épp úgy, mint márciusban, amikor 2-2 lett a végeredmény itt a Tolka Parkban.

11148. Németország U21 - Spanyolország U21, 2.5 gól felett (1.80) - U21-es Európa-bajnokság, 20.45

Az U21-es Európa-bajnokságon immáron a döntőt vívják. A német legénység magabiztosan kezdte a tornát, a cseheket 2-0-ra, a dánokat 3-0-ra verte Stefan Kuntz legénysége. Aztán jött a fordulat, és az olaszokkal szemben már nem működött olyan olajozottan a gépeket: Bernardeschiék 1-0-ra legyőzték a germánokat, akik végül legjobb csoportmásodikként jutottak be az elődöntőbe. Itt az angolok vártak Plattéékra, akik meg is szerezték a vezetést, de a háromoroszlánosok fordítani tudtak. A hajrában egyenlítettek Gnabryék, de döntés a hosszabbításban sem jött össze. Büntetőkkel a németek nyertek, akik sokat tettek a sikerért, mentek előre becsülettel, de azért az is bebizonyosodott, hogy a védelme nem túl acélos.

A spanyolok a portugál, szerb, macedón triót elverték a csoportjukban, és végül az elődöntőben az olaszokkal is simán elbírtak - igaz, kellett ehhez Saúl Níguez mesterhármasa és Gagliardini kiállítása. Összességében az egész Eb-n a legjobb, legkiegyensúlyozottabb teljesítményt Asensióék nyújtották, akiket igazán nem is nagyon tudott megszorongatni egy rivális sem. Támadásban elképesztően erősek, Albert Celades szövetségi kapitány ügyelt a rotációra, és olybá tűnik, a formaidőzítéssel sincsen gond. Beszédes adat, hogy a legtöbb gólt a hispánok szerezték, pénteken is várunk Sandroéktók találatokat. Mivel a németeket sem szabad leírni, így a gólokra érdemes lesz fogadni. Hárommal lehet kalkulálni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!