<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Brutális oddsokkal dobálózunk

Irány Írország, ahol döntetlent várunk a Drogheda-Limerick összecsapáson, ugyanakkor szép oddsért győzhet a St. Patrick's. Klikkelni ér, sőt kötelező.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08994. Drogheda - Limerick, X (3.35) - ír bajnokság, 20.45

A házigazda bajban van, miután 19 meccsen csak 17 pontot gyűjtött - ezzel a produkcióval a 10., kieső helyen állnak a piros-kékek. A felzárkózás azonban nem lehetetlen feladat, mert a Sligo és a Finn Harps is nagyon közel áll hozzá, egy sikerrel előzhet is az United. Viszont erre április közepe óta nem volt példa, tehát a formája gyenge. Otthon hajlamos döntetlenezni, statisztikája 2-4-3, és ami tovább rontja az összképet, hogy a május eleje óta lejűtszott három hazai fellépésén nem talált be az ellenfeleknek.

A Limerick újonc az élvonalban, ehhez mérten jól szerepelnek a kékek: 24 ponttal a középmezpnyben foglalnak helyet. Formájuk teljesen kiszámíthatatlan, és idegenben sem adják könnyen a bőrüket (3-2-4). A Droghedának van nagyobb szükség a pontokra, viszont a Limerick egy ikszre általában jó a kis csapatoknál. A három feletti szorzó miatt a döntetlen kimenetelre érdemes lehet fogadni.

14378. St. Patrick's - Galway, 1 (1.95) - ír bajnokság, 20.45

Az ír élvonalban igazi kiesési rangadót rendeznek. A házigazda 19 meccsen 16 pontot szedett össze, ezzel az utolsó előtti. A piros-fehérek hazai mérlege gyenge 2-1-6, ezen lenne mit javítani bőven. A nyáron meggyengült csapatnak csak fellángolásai voltak az idén, de azok sem mostanában:április vége óta csak egyszer tudtak győzni, legutóbb viszont a Limericktől ponttal tértek haza (2-2). A Galway már húsz bajnokit játszott le, ezeken 15 egységig jutott. Vendégként még nem ünnepelhetett totális sikert, öt vereség mellett ötször döntetlenezett. Nagyon gyenge szériában van, legutóbbi hat bajnokijából ötöt elbukott, csak az ugyancsak halovány Sligónál remizett még a hónap közepén. Az idén már egyszer találkoztak, fordított felállásban 1-1 lett a végeredmény. Az összesített mérleg nyomasztó St. Patrick's fölényt mutat, és ma is a házigazda az esélyesebb a győzelemre.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!