<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: indulhat a szombati tutikeresés?

A Lahti a sok-sok iksz után újra nyert, ezúttal idegenben is eredményes lehet. Az Ilves és a KuPS meccsén nem várunk sok találatot...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00305. Ilves - Kuopio PS, 2.5 alatt (1.50) - finn bajnokság, 16.00

Klasszikus középcsapatok találkoznak egymással szombat délután, ugyanakkor mégis nagy a tétje a találkozónak: aki nyer, előzhet, és akár a dobogóra is felléphet. Mindkét fél 20-20 egységnél jár. Az Ilves otthon csak 2-1-3-as eredménysort tud felmutatni, ehhez soványka, 7-9-es gólkülönbség passzol. Fontos kiemelni, hogy az over/under statisztikája 4/10. A formája változékony, utolsó négy bajnokiján egyszer sem esett két találat.

A KuPS is idegenben hatékonyabb, a gárda háromszor nyert, háromszor remizett és csak egyszer kapott ki vendégségben. A gólkülönbsége a túrákon 10-7. Gyenge passzban érkezik mai ellenfeléhez, ugyanis május vége óta képtelen győzni bajnokin. az utóbbi időben hadilábon áll a góllövéssel is. Április végén az Ilves idegenben 1-0-ra nyert. Ezúttal sem várható sok találat, óvatos játékkal rukkolnak elő a csapatok.

08837. JJK Jyväskylä - Lahti, 2 (1.75) - finn bajnokság, 16.00

A JJK újoncként állt rajthoz a finn bajnokságban, de ha így folytatja, akkor jövőre ismét csak a második vonalban szerepelhet. Viszonylag gyorsan, már 14 fordulót követően leszakadt a mezőnytől, mindössze hét egységet húzott be, hazai mérlege elkeserítő: 1-1-4, csak az Ilvest vert meg, de annak már jó ideje. És mostanság nagyon nem jönnek az eredmények, jelenleg három vereséget számlál sorozatban. A támadósora gyenge, a védelme viszont gólképes, saját közönsége előtt 7-15-ös gólkülönbséget hozott össze.

A Lahti a liga döntetlen-specialistája, a fekete-fehérek már nyolcszor osztozkodtak meg a pontokon. Összmérlege 4-8-2, tehát 20 pontnál tart, ezzel viszont fel is kapaszkodott az élmezőnybe. Egy ötös remisorozatot tolt a brigád, amelyet a múlt héten a HIFK lezúzásával szakított meg (4-1). Simonovskiék védekezése rendben van, 9 gólt kaptak 14 ütközetben. Ezúttal kevés találatot hozó bajnokin nyerhetnek: miért ne lehetne 0-1 a végeredmény?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!