<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kincsre bukkantunk az egyik szombati bajnokin

A Halmstad gyengén szerepelt eddig a bajnokságban, a szünetben ezért edzőt is váltott. Szombaton a szeszélyes, elől és hátul is gólerős Elfsborg lesz a vendég...
Svéd bajnokság
Halmstad - Elfsborg
Szombat, 18.00

A Halmstad osztályozón vívta ki a feljutást, némiképp meglepetésre a Helsingborgot búcsúztatta a páros mérkőzésen. Viszont rosszul kezdett, és akkor még finoman fogalmaztunk. A klubvezetés aztán megunta a borzalmas szereplést, és a nyári leállás ideje alatt edzőt váltott. Érkezett Igor Krulj, és a gárda most tőle várja a megújhodást. Amire bizony nagy szükség lenne, hiszen a társulat 12 fordulót követően mindössze hat egységet gyűjtve a 15., kieső pozíciót foglalja el. Otthonukban, az Orjans Vallban 1-1-4-es mérleget produkáltak mindössze, és ami még elkeserítő, hogy csak két gólt szereztek saját létesítményükben (2-8). A keretben két középpályás sérült, ők ma sem lesznek bevethetők.

Érdekes szezont fut eddig a borai alakulat is. A sárga-feketék mennek előre veszettül, de ezt olykor a védekezés kárára teszik. Jelenleg a 8. helyen állnak 18 ponttal, ők lőtték a legtöbb gólt, 24-et, de azért beszedtek 19-et. Idegenben 1-2-2-es eredménysort tudnak felmutatni, a bajnoki szünet előtt pedig remek formát mutattak. A Kalmarral vívtak egy barátságos mérkőzést a leállás alatt, azon 2-1-re nyertek Magnus Haglund fiai. Friss sérült nincs a keretben.

02324. Halmstad - Elfsborg, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - svéd bajnokság, 18.00

Az új edző érkezése lendületet adhat a hazaiaknak, a játékosokban nagyobb a bizonyítási vágy, ami érthető ebben a szituációban. Az Elfsborg teljesen szeszélyes, és ami fontosabb: gólképes. Adnak és kapnak is általában - ezúttal is így kalkulálunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!