<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: északi gólokkal támadunk

Két svéd bajnokit találtunk, és mindkettőn jó eséllyel jönnek majd a gólok. A +2.5-ös opcióban kellő érték rejlik...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02760. Häcken - Hammarby, 2.5 gól felett (1.65) - svéd bajnokság, 19.00

Két középcsapat randevúzik a 12. fordulóban. A Häcken 17 egységnél jár, hazai mérlege 2-2-2, ehhez 9-6-as gólkülönbség társul. A gárda gyenge formát mutat, egy iksz után kétszer is kikapott, és az említett ütközetekben nem tudtak betalálni a sárga-feketék.

A Hammarby egy hellyel és egy ponttal állt mai házigazdája előtt 12 fellépést követően. A zöldek vendégként sem teljesítenek rosszul, két siker, két remi és két vereség jött össze eddig a túrákon. A gárda jó passzban érkezik a meccsre, öt bajnoki óta nem kapott ki. Idegenben eddig valamennyi ütközetében betalált. Az elmúlt két évben mindig született legalább öt (!) gól esett az egymás elleni mérkőzéseiken. Mi óvatosabbak vagyunk: hétfőn hármat összehozhatnak.

02725. Djurgarden - Kalmar, 2.5 gól felett (1.65) - svéd bajnokság, 19.00

A Djurgarden szeszélyesen szerepel az idén, a 7. 18 ponttal, odahaza veszélyesebb, de szó sincs arról, hogy a Tele2 Aréna bevehetetlen erődítmény volna: három siker mellett egyszer ikszelt, kétszer pedig kikapott. A bajnoki szünet előtt totálisan kiszámíthatatlanul tolták a kékek - a formájukat illene stabilizálni, ha komolyabb céljaik vannak az idei évre. Ma jó alkalom lehet soraik rendezésére, ugyanis a gyengécske Kalmar látogat hozzájuk. A piros-fehérek 12 fellépésen 8 egységet gyűjtve osztályozós helyről várták a fordulót. A pocsék tavasz nem múlt el nyomtalanul: menesztették a korábbi edzőt, és június közepén Nanne Bergstrand ült le a padra. Az új tréner nincsen könnyű helyzetben, mert a hitehagyott alakulatban vannak sérültek is szép számmal. Idegenben ebben a kiírásban botrányosan halovány az együttes, egy iksz mellett négyszer kikaptak, gólkülönbségük 2-11. A támadójáték összességében is vérszegény, eddig mindösszesen 8 találatot jegyeznek Elmék. Az új edző ebben is változás hozhat. A Djurgarden az esélyesebb, ugyanakkor a trénerváltás általában lendületet az egy csapatnak. Így inkább rámegyünk a gólokra, hárommal számolunk legalább.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!