<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: roppant csábító amerikai meló

A Libertadores Kupában a nyolcaddöntők első felvonásait rendezik - itt a Santosnak szavazunk bizalmat. Észak-Amerikában a Houston otthon kíméletlen...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05686. Atletico PR - Santos, X2 (1.50) - Libertadores Kupa, csütörtök, 00.15

A Libertadores Kupában a legjobb nyolc közé jutás a tét, ezúttal az első felvonást rendezik az Arena da Baixadában. Az Atletico nem kezdte jól a bajnokságot, a tavalyi hatodikhoz képest a jelenlegi 14. pozíció visszaesést jelent. A gárda a rossz rajt után futott egy jó sorozatot, négyszer nyert egymás után, aztán viszont nagyon kikapott a kupában (Gremio, 4-0), és a bajnokságban is pont nélkül maradt a Sport Recife vendégeként (1-0). Hazai teljesítménye átlagos, kétszer nyert, egyszer döntetlenezett, kétszer kapott ki.

A Santos tavaly ezüstérmet szerzett, jelenleg az 5. helyen áll. Ami szembetűnő, hogy kevés gólt lő és keveset is kap, 11 bajnokin 10-8-as a gólkülönbsége. Ricardo Oliveriráék idegenben eddig nem voltak meggyőzőek (2-1-2), de azért leírni sem szabad őket. Az elmúlt pár tétmeccs nem a szájuk íze szerint alakult, ma javíthatnak az első számú dél-amerikai kupasorozatban. A Santos zárt védekezése ma legalább egy ikszet eredményez.

06505. Houston - Montreal, 1 (1.65) - MLS, csütörtök, 02.30

Az MLS-ben a Keleti-főcsoport 5. helyezettje a Nyugati-főcsoport 9. helyezettjét látja vendégül. A Houston otthon brutálisan szerepel, hét győzelem mellett csak kétszer ikszelt - 25 találatára csak 8-at kapott. A formája viszont nem az igazi, két bajnoki döntetlen után kikapott a kupában majd a bajnokságban is. A play offos hely összejöhet neki, de ehhez formajavulásra lesz szükség. 25 pontjával az 5., az első hat pozíció ér rájátszást. A Montreal csak a 9. a divíziójában, idegenben hajlamos döntetlenezni, statisztikája 1-5-3. A közelmúltban vegyesen teljesít, miután kikapott Colombusnál jó alaposan (4-1), simán verte a gyenge DC Unitedet. A két együttes párharcában döntő jelentősége van a hazai pálya adta előnynek: 12 meccsük közül hatszor nyert otthon a Houston, ötször pedig a Montreal. Ma a Dynamo lesz a házigazda, így az eredmény is megjósolható...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!