<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

6912

Még egyszer nem hibázhat a finn topcsapat

A finn alakulat nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott Walesben az odavágón. Csütörtökön a Sonera Stadionban kötelező javítaniuk a kék-fehéreknek.
Európa Liga-selejtező
Helsinki JK - Connah's Quay
Csütörtök, 18.00

Az első meccsen nagy meglepetésre a walesi társulat tudott előnyt szerezni, a végeredmény 1-0 lett. A finn elitalakulatnak fel van adva tehát a lecke, hiszen legalább kétgólos sikert kell aratniuk a visszavágón. A bajnokságot vezeti a társulat, Mika Lehkosuo vezetőedző alakulata otthon brutálisan erős (6-1-0, 22-1), és a formájára sem lehetett panasz. Az utolsó bajnokiján 1-1-re végeztek az Inter vendégeként, de előtte öt bajnokit húztak be sorozatban. A legjobb góllövőjüket elvitte a skót Rangers, de a keretben maradt még csatár. Egy támadó-középpályás sérült, ő nem játszhat.

A walesi gárda ezüstéremmel zárt áprilisban, az aranyra esélye sem volt, a második pozícióért a Bala Town-nal vívott különversenyt. A piros-sárgák védelme jól zárt az előző idényben, a legkevesebb gólt kapták a ligában. A nyáron volt némi mozgás a keretben, de lényegi erősítésről nem lehet beszámolni. Az első meccsen a finnek kicsit nagy mellénnyel léptek pályára, a lelkes "Nomádok" ezt meglovagolták, és végül győztek. Ma a 4-1-4-1-es hadrend 4-5-1-es felállássá változik. A keretben nincs friss sérült.

08631. Helsinki JK - Connah's Quay, (0-1) 1 (1.60) - Európa-liga-selejtező - Tippmix

A HJK játékban van, ráadásul otthon nagyon erős. A walesiek kis szerencsével nyerték meg az első mérkőzést, ma Fortuna nem fogja kezüket. A finnek továbbjutását várjuk, ehhez pedig legalább kétgólos siker kell...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!