<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pokol várja a gallokat!

Nincs irigylésre méltó helyzetben a bajnokságot gyengén kezdő Nice: ma a San Paolóban kellene helyt állniuk...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

22762. Napoli - Nice, 2.5 gól felett (1.60) - BL-selejtező, 20.45

Az előző kiírásban bronzérmet szerzett a dél-olasz alakulat, így selejtezőt kell vívnia a BL-főtáblára jutásért. A nyáron nem volt nagy mozgás a keretben (Maksimovics érkezett Torinóból, talán ő a legnagyobb "bemondás"), Sarri mester tehát így nyugodtan készülhetett a szombati bajnoki rajtra. Az Insigne-Mertens-Callejon trió a 2016/2017-es pontvadászatban parádézott, a Serie A-ban a nápolyiak 94 találatot jegyeztek - ennél többet senkinek nem sikerült. Hamsikéknál nincs komolyabb hiányzó, így erős csapattal várják a gallokat a párharc első felvonásán.

A nizzaiak is bronzérmesek lettek tavasszal, Balotelli egészen jó évet futott, az olasz támadó góljai is kellettek a remek teljesítményhez. A keret erősödött, ám Lucian Favre alakulata eddig bizony nem brillírozik, legalább is ami a bajnokságot illeti. A St. Etienne elleni idegenbeli vereséget még meg lehetett magyarázni, ám a Troyes elleni hazai buktát már kevésbé... A BL előző körében azért bizonyították a piros-feketék, hogy nem felejtettek el futballozni: az Ajaxot két iksszel, idegenben lőtt több góllal búcsúztatták a sorozattól.

A Napoli a továbbjutás esélyese, minden bizonnyal előnyt is szereznek majd a kék-fehérek - ugyanakkor a nizzaiak is betalálhatnak. A gólokra megyünk rá ezúttal, hárommal mindenképpen számolunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!