<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Játszadozik egyet a listavezető

Fél lábbal már az első ligában érezheti magát a Bodo, ma ismét egy megoldható feladat vár a társulatra.
Norvég másodosztály
Bodo Glimt - Fredrikstad
Szerda, 19.00
A norvég másodosztályban a gárdák lassan túljutnak a meccsek kétharmadán, és a mai házigazda szinte már páholyból figyelheti az eseményeket. A sárga-feketék 45 egységig jutottak, otthon egy iksz mellett nyolcszor nyertek, gólkülönbségük pedig egészen pazar, 31-11. Lendületben van Aasmund Bjørkan együttese: a két kiesőjelöltnek kilencet vertek Opsethék, és közben megőrizték hálójukat kapott gól nélkül. Ma egy középpályásra nem számíthat a szakmai stáb, rajta kívül viszont mindenki bevethető.

A Fredrikstad bajban van, mindössze 15 pontig jutott, így a 14., osztályozós helyről várja a folytatást. A tulajdonosok egyelőre kitartanak az olasz Andrea Loberto mellett, bár ha továbbra sem jönnek az eredmények, akkor jöhet a váltás a padon. Idegenben kifejezetten gyengék a piros-fehérek, a mezőnyben egyedüliként nyeretlenek (0-3-6), gólkülönbségük is pocsék: 7-19. A formájuk viszonylag kiszámítható az elmúlt hetekben: otthon remiznek, vendégként pedig hendis vereségekkel zárnak. A nyáron volt mozgás a keretben, a középpályáról és a támadósorból is mentek el, igaz, érkeztek is a helyettesítésükre - az újak egyelőre nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. (Trebotic, a Vidi egykori csatára is a közelmúltban hagyta el a társulatot, és a Slaven Belupóhoz igazolt). A keretben egy középpályás sérült.

16661. Bodo Glimt - Fredrikstad, (0-1) 1, (1.75) - Tippmix

A Bodóra ma nem vár nehéz feladat, a Fredrikstad könnyen megadja magát. Kettő lesz a végén közöttem természetesen a listavezető javára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!